>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
ale gruba dostaje baty od Vekic, a to jest miód na moje serce :grin::grin::grin:

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale Ty grasz na przeczucie czy faktycznie coś wiesz o tym typie ?
Na moje &quot;gra na czuja&quot;. Z reszta sprawdz podpis. W sumie w bukmacherce o wyczucie chodzi, prawda?
Swoja droga to nie ten sam czlowiek, co zarzekal sie, ze odchodzi z forum i typy beda dostepne tylko &quot;dla elity&quot;, a dzien pozniej na forum byl? ????
Taki troche perek, no i tomciomen cz jak mu tam bylo. Raz gra za 100zl, raz 1000, troche dziwna rozbieznosc stawek :p.
@Edit
No i jak na moje tam okazji na gola nie bylo. Jesli nie pojawi sie jakis karniak to gola do przerwy tam nie widze.
Oczywiscie sport jest nieprzewidywalny i wystarczy 1 akcja na bramke, ale na moje tam nic nie wpadnie.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Na moje &quot;gra na czuja&quot;. Z reszta sprawdz podpis. W sumie w bukmacherce o wyczucie chodzi, prawda?
Swoja droga to nie ten sam czlowiek, co zarzekal sie, ze odchodzi z forum i typy beda dostepne tylko &quot;dla elity&quot;, a dzien pozniej na forum byl? ????
Taki troche perek, no i tomciomen cz jak mu tam bylo. Raz gra za 100zl, raz 1000, troche dziwna rozbieznosc stawek :p.

Tylko ze ona przynajmniej w przeciwienstwie do tomciomena np gra te typy naprawde bo wrzucal ss

Gram.over 0.5 ht @ 1.8 w meczu pragi

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko ze ona przynajmniej w przeciwienstwie do tomciomena np gra te typy naprawde bo wrzucal ss

Gram.over 0.5 ht @ 1.8 w meczu pragi

Nie neguje tego, ale podrobic screen w dzisiejszych czasach nie jest sztuka.

pato210 2K

pato210

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chyba jak większość na przeczucie :grin:

@Edit
No i jak na moje tam okazji na gola nie bylo. Jesli nie pojawi sie jakis karniak to gola do przerwy tam nie widze.
Oczywiscie sport jest nieprzewidywalny i wystarczy 1 akcja na bramke, ale na moje tam nic nie wpadnie.

no własnie grają ludzie coś o czym nie mają pojęcia a Ci co grają na te typy pózniej płaczą czemu nie weszło ????

Status
Zamknięty.