Dostał ktoś rozliczenie za 2 mecz virtusów? Ja mogę zamknąć zakład za mniejsza kwotę niż postawiłem a VP wygrali ????
Poczekaj, to samo było wczoraj w meczach Kinguin Faze
Dostał ktoś rozliczenie za 2 mecz virtusów? Ja mogę zamknąć zakład za mniejsza kwotę niż postawiłem a VP wygrali ????
Dopoki nie było czerwonej bylo wszystko otwarte, teraz łatwo mi wytykać
No grają ale ogólnie są rzadcy to już moge podsumować ich ????
Mysle że tak. Milanu nie ma.
Poczekaj, to samo było wczoraj w meczach Kinguin Faze
Ciśnie porządnie? Ja tam nie widzę zdecydowanej przewagi Lisów.
Teraz bo mnie sen morzy.
Bologna- Milan | +5,5 kartki | 1,9 Bet365
kilka słów w dziale
Wczoraj było zawieszone a dziś mogę zamknąć za grosze ???? .
PS. Karteczki siedzą kursik 1.90 izi ustrzelony![]()
2:0, spokojny meczDustin Brown @1.95 bet365
Pierwszego seta z drewnianym Cilicem wygral. Brown trzyma bardzo dobrze swoje podanie. Atakujemy.
A kto to jest tam taki kapustka... Zwykły, nieograny leszcz w tej chwili. Nie błyszczy nawet w drużynie u23 !!! Połowa drużyny Derby jest lepsza od niego :grin: a tutaj dochodzi jeszcze coś takiego nieocenionego jak zgranie zespołu. Jak taki Kapustka ma się zgrać i dogadać z innym gościem z ekipy z którym grał być może w jednej drużynie w gierce treningowej, a może i nawet nie ?Przecież taki Kapustka w lidze mistrzów sobie nie pogra bo nie został nawet zgłoszony, to gdzie się ma pokazać jak nie dzisiaj? I co uważasz, że Ranieri kazał im przegrać bo nie chcą grać dalej w pucharze? ???? każdy piłkarz gra na własne konto i dla własnej kariery i jak dostaje szanse to będzie chciał ją wykorzystać czy to jest liga mistrzów czy puchar z 10 ligowcem
Bologna vs AC Milan over 0,5 HT @ 1.61
Leicester v Derby
over 0.5ht
1.66 Bet365
Grunt to zabierac bogatym (bukom) i dawac biednym (mi. I wam.) ????Elegancko, aż się micha cieszy![]()