K
123
O jeny. Ty masz okres dziewczyno czy jak? Jakie zale ???? ???? ????wczoraj płakał że zamknął barce 2 minuty przed bramką na 1-0 i kompletnie nie umie posługiwać się zamykaniem zakładów, a dzisiaj wielki taktyk i rozlicza jakieś kupony z doopy wzięte i pisze że od 2 dni na plusie ????????
postawiłem przed meczem DW 4-1 dla Schalke @34 i mam 90% zysku, więc zamykam.
jestem lepszy @Zraszacz, podałem lepszy bet po fakcie ???? i co mi zrobisz? ????
co za dziecinada...
O jeny. Ty masz okres dziewczyno czy jak? Jakie zale ???? ???? ????
O jeny. Ty masz okres dziewczyno czy jak? Jakie zale ???? ???? ????
maly offtop, wlaczylem dzisiaj CS GO po kilkutygodniowej przerwie. Patrze, ze Dust2 wypadl z puli Czynnej sluzby. W turniejach ESL Pro League tez juz nie ma Dusta2?
Pozdrawiam kolego ????Nie mam nic do Ciebie i wydajesz się pozytywnym człowiekiem ale co prawda to prawda, wczoraj mało co jajka nie zniosłeś, a dziś jesteś królem zamykania zakładów i podniecasz się jakby dopiero wprowadzili tę opcję ; ) anyway gl
A wiadomo co chca zmienic? Powiekszyc? Tak czy inaczej ciesze sie, bo sam lubie na niej grac, ale ogladanie turniejow to nuda.tak, dd2 idzie do remontu
odezwała się dziewczynka co płacze i zmienia nastroje co 2 minuty.O jeny. Ty masz okres dziewczyno czy jak? Jakie zale ???? ???? ????
CS:GO MECZ 1:
NAVI @1.83
Mousesports @1.83
gramy panowie dzis zas 100%
A wiadomo co chca zmienic? Powiekszyc? Tak czy inaczej ciesze sie, bo sam lubie na niej grac, ale ogladanie turniejow to nuda.