>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Tak myślę, czy Benneteau nie puści tego meczu bokiem, bo jest z kwalifikacji jako #1, więc jak przegra to może wskoczyć nawet jako LL. A już w Montpellier widzę, że tam mecze cancelled Verdasco ze Struffem.

kapel 296

kapel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa (L)
Tak myślę, czy Benneteau nie puści tego meczu bokiem, bo jest z kwalifikacji jako #1, więc jak przegra to może wskoczyć nawet jako LL. A już w Montpellier widzę, że tam mecze cancelled Verdasco ze Struffem.

A nie zmieniły się zasady i jest jak na szlemach, że LL jest losowany?

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Puści czy nie gra słabo i nie zasługuje na wygraną. Jak Napolitano nie zrobi jaj to na luzie wygra.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
C+sport ma w dupie mecz Cavs vs Wizards.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
jeszcze wczoraj podawał liste największych koksiarzy w NBA, a dziś go tutaj nie ma, trochę dziwne
8-9 konto tej Pamelci, samozwańczych protyperów itd. Ten sam wachlarz emocjonalny, te same analizy kosz lub tenis, ten sam styl pisania itd.

cuadrado12 2K

cuadrado12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polish Hammer zbanowany? wiadomo za co?
Zapewne za wczorajsze &quot;wojny&quot;, które miały tutaj miejsce ???? Jakieś pojedynki &quot;typerskie&quot; z innymi ludźmi i tego typu rzeczy. Nie wiem dokładnie na której stronie i czy dalej są jego wpisy, ale można było się pośmiać ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zapewne za wczorajsze &quot;wojny&quot;, które miały tutaj miejsce ???? Jakieś pojedynki &quot;typerskie&quot; z innymi ludźmi i tego typu rzeczy. Nie wiem dokładnie na której stronie i czy dalej są jego wpisy, ale można było się pośmiać ????

Potwierdzam, do Szakala chyba o to pisał ???? Do niego miał główne pretensje, że nie chce podjąć wyzwania :cool:

szwedzik 1,9K

szwedzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
SZA
Potwierdzam, do Szakala chyba o to pisał ???? Do niego miał główne pretensje, że nie chce podjąć wyzwania :cool:
Nie szakala, noname tego od tenisa chyba
Aaa dobra,nie widziałem odpowiedzi,sorry za spam ;)

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napolitano jednak nie chce wygrać w dwóch ????
Edit: Żabojad df i odłamanie ????

Status
Zamknięty.