Zamykam 80% zysku![]()
Drugą mapę zamykasz z 80% zysku po 1.30, to tego zysku tam praktycznie nie widać ;p
Zamykam 80% zysku![]()
Ostatni typ w tym pechowym dniu , Jong Ajax vs Waalwijk typ 1 @ 1.55, -1 handi @ 2.25
Świetna passa Jong Ajaxu myślę, że dzisiaj się nie skończy. Mecz za 3 minuty.
Djoko przełamał, weźmie toTak patrząc na twarz Medviedeva... nie no.. "Kaźmirz" tego nie wygra ????
Dałem 2 stówki po kursie 1.66. Początkowy kurs na Djoko 1.03. Byłyby jaja
Zamykacie dzokera czy zostawiacie? Bo jak nigdy boje sie jakos a mam za 1900 do zamkniecia z kursu 2.2
Masz 1900 do zamknięcia, a jak poczekasz to ile więcej dostaniesz? 200-300 zł? Przecież to nie jest warte ryzyka.
W Efesie chyba pianka opadła
Marsylia coś ogarnia czy gra tak słabo jak Anderlecht który oglądam? Boję się o OM bo oni jednak dogrywka w tygodniu a tu już mecz w piątek dostali
Tak na luźno to jest tutaj błąd w toku myślenia w patrzeniu na sytuację z WŁASNEGO punktu widzenia.Żeby akurat Djoko musiał mecze ustawiać, to naprawdę ATP musiałoby być biedaorganizacją. Gość z samych turniei w rok wyciąga hajs, którego pewnie nawet serbskie ziemniaki wszystkie nie wyciągają, ale będzie się ustawiał i to nie minimalnie, tylko 5 razy na 6 się przełamując. Przecież gdyby po drugiej stronie stał Nadal to byłby dziś trójkołowy rowerek.
ATP nie wiem jak sie skonczy 4 kwarta ale to wlasnie to o czym pisalem
statystyka czasami mozna sobie tylek podetrzec, nawet pomimo tego ze do polowy bylem w plecy o 3 punkty, ale w 4 zawsze moga wrzucic 50 wiec ????
Majstersztyk przy gemowej dla siebie w wykonaniu Djoko.