>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Poważnie już mówiąc. W drugiej liczę na ponowny dobry początek Standardu a jak to nie wyjdzie to na kontry, których już wiele było w pierwszej połowie. Teraz wypada już coś władować, żeby nie było jaj i braku ważnych 3 punktów.
Standard gol do 80&#39; @ 1,83 Bet365 ja gram jak wskoczy równo 2
⛔⛔ Ajajaj przekombinowałem niepotrzebnie. Over zawsze lepszy i mega łatwo zrobiony w dodatku.
Niemniej Anderlecht na niedzielę to wygląda na bardzo mocny bet i przerwanie słabej passy u siebie ze Standardem. Wydaje się, że over 1,5 gola pewniejszy przy takiej sile ofensywnej co tam jest a zarazem tego syfu co jest w obornie Liege.

hohoho44 165

hohoho44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ogląda ktoś Manchester? Ja niestety mam za słaby transfer na oglądanie ???? ????

mireck 33

mireck

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy na prawdę w Barcelonie tak wieje nudą, jak to oddają statystki?

Tak. Barca to miała z 2 akcje dobre, licząc tą bramkową hehe Real lepiej wygląda, myślę że 1 wciśnie. Może wtedy barca przyspieszy pod koniec.

L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⛔⛔ Ajajaj przekombinowałem niepotrzebnie. Over zawsze lepszy i mega łatwo zrobiony w dodatku.

Niemniej Anderlecht na niedzielę to wygląda na bardzo mocny bet i przerwanie słabej passy u siebie ze Standardem. Wydaje się, że over 1,5 gola pewniejszy przy takiej sile ofensywnej co tam jest a zarazem tego syfu co jest w obornie Liege.

Na ten mecz to sie zepna jedni i drudzy.Poczekamy.Zobaczymy ????

kempak 113

kempak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
boli utrata bramki w 89, szkoda, że w ostatnich minutach nie mogą strzelać dla mnie ;d

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dziękujemy, dziękujemy, pozdrawiamy i zyczymy szczęścia na nowej drodze życia, nie wracaj już tutaj ???? paa
Wróci, bo napisze, że wszyscy go na priv błagali

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Szkoda overka samych Słoweńców. Brakło gola tak jak z Katarem i końcówka zadecydowała.
Over w meczu jednak ✅ !

raczykk 1,5K

raczykk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Szkoda overka samych Słoweńców. Brakło gola tak jak z Katarem i końcówka zadecydowała.

Over w meczu jednak ✅ !

ehh ja mialem Słoweńców +5,5, ale niestety odpuścili końcówke

Status
Zamknięty.