>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Reaction score
0
Punkty
0
Słowenia over 25,5 @ 1,80
Pójdą mocno. 365

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jarrus +3 Punkty
kempak 113

kempak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Eupen wyjaśniać 3 bramkę żeby mi ciśnienie zeszło, bo grubo was dałem

starytyper1980 705

starytyper1980

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
niemcy
Dobra teraz pisze wam, ze za głupie dziecinne teksty ze niby gram na farta ,jak ja każdy mecz analizuje zanim postawie,pokażcie mi kogoś kto kazdy mecz trafia bez porazki heheh, nie bede juz podawał swoich typów ani kuponów przedmeczowych bo nie widze w tym sensu,wszystko bedzie na moim forum dla nielicznych ,pozdrawiam i zycze wysokich wygranych bez moiej analizy na tej stronie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
blind71 +3 Punkty
macqq +1 Punkty (dzieki spoko typy, szczegolnie ze gram 4fun powodzenia :))
K 123

karwan1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stad
Serwis &quot;firsteleven.com&quot; donosi, że Michał Kucharczyk dostał konkretną ofertę z jednej ze wschodnich lig. Obecnie ma trwać rozważanie propozycji dla 26-letniego skrzydłowego. Sprawa ma wyjaśnić się w ciągu kilku, maksymalnie kilkunastu dni. Menedżer zawodnika, Cezary Kucharski, skomentował na łamach &quot;Twittera&quot;, że &quot;możecie być zaskoczeni&quot;.
To byłby HIT TRANSFEROWY!

kempak 113

kempak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra teraz pisze wam, ze za głupie dziecinne teksty ze niby gram na farta ,jak ja każdy mecz analizuje zanim postawie,pokażcie mi kogoś kto kazdy mecz trafia bez porazki heheh, nie bede juz podawał swoich typów ani kuponów przedmeczowych bo nie widze w tym sensu,wszystko bedzie na moim forum dla nielicznych ,pozdrawiam i zycze wysokich wygranych bez moiej analizy na tej stronie.

andrzeju, nie denerwuj się. to tylko internet. nie zachowuj się jak obrażona dama, która obraca się na pięcie i wychodzi z przyjęcia. tak jak mawiał nasz znany pisarz Stasiu Lem - dopóki nie skorzystałem z internetu nie wiedziałem że na świecie jest tylu idiotów. oczywiście to nie o Tobie. peace.

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To już może być Feyenordowi ciężko teraz
EDIT
A co się stało z użytkownikiem Kolatek (chyba taki mial nick z czerwonym tlem w awatarze)? Gosc podawal pelno wysokich kursow na overy bramkowe.

owca26 171

owca26

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wakefield

dziękujemy, dziękujemy, pozdrawiamy i zyczymy szczęścia na nowej drodze życia, nie wracaj już tutaj ???? paa

hayto 631

hayto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ogląda ktoś Barcelonę? Za co sędzia pokazał 3 żółte w 40 minucie ? W 38 pogralem under 3.5 zk przy stanie 0 kartek, a w 43 były już 4. Typ killer.

Status
Zamknięty.