Co to za koleś w Liguid z tyłu z tymi kablami?Przy rundzie na dogrywke jebnął jednego z zawodników z tych kabli... Na jego miejscu wstałbym i mu oddał ????
To co bycie trenerem daje mu uprawnienia do zrobienia takiej rzeczy?![]()
ok panowie mam value. Overek, czego nie nawidze jednak powinni pokryc.
Ja gram w pre, ale jesli ktos ma zamiar obstawic live to warto jak linia bedzie spadac. Smiem twierdzic ze bedzie tutaj w granicach 178-181.
Flamengo vs Bauru ( Brazylijski kosz, rusza za 6 min)
Over 161.5 @ 1.85...Unibet
3 stale stawki. Polecam!
Jutro też jest dzień. Głowa do góry63:72...135...![]()
![]()
Brak komentarza bo az zal...Flamengo 8 pkt w 4tej z czego 2 z rzutow...Przepraszam tych co pograli ze mna i przegrali. Co do wyzej, mmozecie pisac co chcecie ale dla mnie walek i ustawka...bylo 25 pkt po 5 minutach gry w 1q...i kompletnie przestali grac. Bauru 5 minut w bonusie i nie wykorzystali ani jednej mozliwosci faulu i rzutow z czego przez 3 min rzucili 2 pkt( obie ekipy). 4ta kwarta, to juz wstyd zeby 2 pkt rzucic w 8 minut..2 pkt z gry...nie licze rzutow...Az z ciekawosci sprawdze staty z ligi Brazylijskiej czy takie cos mialo miejsce a jesli tak to kiedy. Rozumiem gdyby to bylo NBA...patologia...ale niespodziewalem sie z lidze Brazylisjkiej takiego chamstwa z tak overowymi druzynami. Co do typow, fakt, raz wejdzie raz nie wejdzie, ale takie cos powoduje ze sie odechciewa dalszej bukmacherki.
Pozdro.
No i 2 dogrywka ????
Teraz faze 3:0 i 1 runda w tt i handi ogarnięte ^^
Sprawdz jak teraz graja w skopana Trynidad Tobago.Lamak z czerwona kartka:;/:63:72...135...![]()
![]()
Brak komentarza bo az zal...Flamengo 8 pkt w 4tej z czego 2 z rzutow...Przepraszam tych co pograli ze mna i przegrali. Co do wyzej, mmozecie pisac co chcecie ale dla mnie walek i ustawka...bylo 25 pkt po 5 minutach gry w 1q...i kompletnie przestali grac. Bauru 5 minut w bonusie i nie wykorzystali ani jednej mozliwosci faulu i rzutow z czego przez 3 min rzucili 2 pkt( obie ekipy). 4ta kwarta, to juz wstyd zeby 2 pkt rzucic w 8 minut..2 pkt z gry...nie licze rzutow...Az z ciekawosci sprawdze staty z ligi Brazylijskiej czy takie cos mialo miejsce a jesli tak to kiedy. Rozumiem gdyby to bylo NBA...patologia...ale niespodziewalem sie z lidze Brazylisjkiej takiego chamstwa z tak overowymi druzynami. Co do typow, fakt, raz wejdzie raz nie wejdzie, ale takie cos powoduje ze sie odechciewa dalszej bukmacherki.
Pozdro.
cmon Liquid.
alu zawsze tak nierowno gra?