>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Co to za koleś w Liguid z tyłu z tymi kablami? :eek: Przy rundzie na dogrywke jebnął jednego z zawodników z tych kabli... Na jego miejscu wstałbym i mu oddał ????

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Ale słabiutka ta czekolada co gra z Pospisilem można śmiało wchodzić w Wacka

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
To już chyba 5 czy 6 runda z rzędu jak faze wygrywa idąc na pochylnie. Potem znowu idą outsidem i ciągle przegrywają (tak jak to miało miejsce w 1 rundzie dogrywki)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok panowie mam value. Overek, czego nie nawidze jednak powinni pokryc.

Ja gram w pre, ale jesli ktos ma zamiar obstawic live to warto jak linia bedzie spadac. Smiem twierdzic ze bedzie tutaj w granicach 178-181.

Flamengo vs Bauru ( Brazylijski kosz, rusza za 6 min)

Over 161.5 @ 1.85...Unibet
3 stale stawki. Polecam!

63:72...135...⛔ ⛔ ⛔ Brak komentarza bo az zal...Flamengo 8 pkt w 4tej z czego 2 z rzutow...Przepraszam tych co pograli ze mna i przegrali. Co do wyzej, mmozecie pisac co chcecie ale dla mnie walek i ustawka...bylo 25 pkt po 5 minutach gry w 1q...i kompletnie przestali grac. Bauru 5 minut w bonusie i nie wykorzystali ani jednej mozliwosci faulu i rzutow z czego przez 3 min rzucili 2 pkt( obie ekipy). 4ta kwarta, to juz wstyd zeby 2 pkt rzucic w 8 minut..2 pkt z gry...nie licze rzutow...Az z ciekawosci sprawdze staty z ligi Brazylijskiej czy takie cos mialo miejsce a jesli tak to kiedy. Rozumiem gdyby to bylo NBA...patologia...ale niespodziewalem sie z lidze Brazylisjkiej takiego chamstwa z tak overowymi druzynami. Co do typow, fakt, raz wejdzie raz nie wejdzie, ale takie cos powoduje ze sie odechciewa dalszej bukmacherki.

Pozdro.

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
63:72...135...⛔ ⛔ ⛔ Brak komentarza bo az zal...Flamengo 8 pkt w 4tej z czego 2 z rzutow...Przepraszam tych co pograli ze mna i przegrali. Co do wyzej, mmozecie pisac co chcecie ale dla mnie walek i ustawka...bylo 25 pkt po 5 minutach gry w 1q...i kompletnie przestali grac. Bauru 5 minut w bonusie i nie wykorzystali ani jednej mozliwosci faulu i rzutow z czego przez 3 min rzucili 2 pkt( obie ekipy). 4ta kwarta, to juz wstyd zeby 2 pkt rzucic w 8 minut..2 pkt z gry...nie licze rzutow...Az z ciekawosci sprawdze staty z ligi Brazylijskiej czy takie cos mialo miejsce a jesli tak to kiedy. Rozumiem gdyby to bylo NBA...patologia...ale niespodziewalem sie z lidze Brazylisjkiej takiego chamstwa z tak overowymi druzynami. Co do typow, fakt, raz wejdzie raz nie wejdzie, ale takie cos powoduje ze sie odechciewa dalszej bukmacherki.

Pozdro.
Jutro też jest dzień. Głowa do góry

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na dzisiejszą noc w NBA proponuje:
Orlando, 2,20
Phoenix , 2.0
Wizards, 1.95
Kurs 8,58

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pablozet +2 Punkty
bede1991 +7 Punkty
L 4,3K

lubuszanin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Pozdro.
Sprawdz jak teraz graja w skopana Trynidad Tobago.Lamak z czerwona kartka:;/:

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
DeRozan chyba jednak gra,bo kursy poleciały na Toronto.
Tam to mi się overek widzi.
Wizards kusi pograc :]

Status
Zamknięty.