>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [51]

Status
Zamknięty.
prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Chciałbym przeprosić wszystkich stawiających CSa na noc... Postawiłem i dlatego nie wchodzi :/

zdzicho 155

zdzicho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja myślałem o zagraniu SAS, Toronto słabo ostatnio, no ale to NBA i różnie może być

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdzies na Podkarpaciu :)
Gortat over 9,5 zbiorek @ 1,71 bet365 godz 1:05
Marcin ostatnio 2 mecze z rzędu &quot;jedynie&quot; 7 zbiorek.Chyba nigdy tak zlej passy nie miał ;P
Boston nie ma jakichs superzbieraczy.Warto dodać ze Polak taka linie pokrywał w tym sezonie w 75% spotkań.(33razy w 44spotkaniach) Jego srednia nieco ponad 11zb/mecz.
Jak to nie wejdzie to biorę kredyt i zmieniam prace...
Pzdr

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W meczu Bauru musieli dostac cynk od bukow, bo to nie mozliwe...od czasu jak napisalem linia 171...kompletnie przestali grac plus fakt ze kursy zamrozone byly na bet365 przez dosc wieksza chwile, ato nie sa amatorzy czy ost miejsca ligi Brazylijskiej.Ale zobaczymy, dalej wierze ze wejdzie.

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
W meczu Bauru musieli dostac cynk od bukow, bo to nie mozliwe...od czasu jak napisalem linia 171...kompletnie przestali grac plus fakt ze kursy zamrozone byly na bet365 przez dosc wieksza chwile, ato nie sa amatorzy czy ost miejsca ligi Brazylijskiej.Ale zobaczymy, dalej wierze ze wejdzie.

Przestałem czytać po tym zdaniu :p

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Eire
W meczu Bauru musieli dostac cynk od bukow, bo to nie mozliwe...od czasu jak napisalem linia 171...kompletnie przestali grac plus fakt ze kursy zamrozone byly na bet365 przez dosc wieksza chwile

Ooo stary, to odjechales teraz:grin::grin::grin:

K 43

krak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przestałem czytać po tym zdaniu :p

ja też miałem lekkie waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?
i to od gościa, który raczej się cieszy dobrą reputacją na forum. a sam pobrałem ten typ jak coś.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Powiem Ci,że ja praktycznie lige brazylijską sobie odpuściłem, jeszcze w poprzednim sezonie grałem. W tym cholernie nieprzewidywalna,a kursy nie zachwycają. Wole pograc Chile, Meksyk, z dużo większą skutecznością.
P.S. over wykręcą,będzie dogrywka,a i bez niej pewnie ok 160 sie zakręci.

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Bauru 3ka za 3ką ;)

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Tym pociągiem co wawo jest maszynista :p

Nieee, tam jest dziadek maszynista, wawo konduktor, a ATP jedzie bez biletu. Ciuuuuch ciuuuuch. To zbliża się lokomotywa! Ciuuuch ciuuuuch.
BILETY DO KONTROLI.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gauczo12 +2 Punkty
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Panowie, prawda jest taka,że linia 161pkt ,jak na te zespoły wysoka nie była i nie ma się co dziwic,że Atp ją polecał. Może i nie wejdzie,bywa, ale typ był przemyślany, a niestety 80% typów na forum , to na tzw &quot;pałe&quot; bez ładu i składu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
berst +1 Punkty
K 43

krak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, prawda jest taka,że linia 161pkt ,jak na te zespoły wysoka nie była i nie ma się co dziwic,że Atp ją polecał. Może i nie wejdzie,bywa, ale typ był przemyślany, a niestety 80% typów na forum , to na tzw &quot;pałe&quot; bez ładu i składu.

ja tam nie mam nic do typu tylko się zdziwiłem co napisał w trakcie meczu jak nie szło po jego myśli. Normalna rzecz raz wchodzi raz nie wszyscy szukają value i tyle.

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Eire
Tomek, typ jak typ, ta interwencja bukow w odpowiedzi na post ATP Nas bardziej zmartwila;)

F 95

fiddy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tomek, typ jak typ, ta interwencja bukow w odpowiedzi na post ATP Nas bardziej zmartwila;)
troche dziwne, że excel nie ma takiej funkcji która by przewidziała interwencje buków

Status
Zamknięty.