>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
dutra 1,8K

dutra

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cambridge Utd - Leeds United
Over 2.5 @2.010 pinek

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Under 156.5 @ 1.83, x 2 stale stawki. Leks nie gra nic i watpie ze zaczna, tylko ich rzuty i trojki ratuja...a wiec beda dalej ceglic, nawet jesli Crvena zacznie punktowac to i tak under 156.5 wejdzie. Jest 75...82 zeby nie weszlo...to jest 41 na kwarte...nie ma prawa nie wejsc.

69:81....150....nie ogarneli nawet z dogrywka:p ✅ ✅ ✅
Tylko undery panowie i panie, nie ma sie co lapac na overki a pozniej psikus.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
majekx +4 Punkty (graty... złapałem un 154,5 po @2,25.. z takimi radami można grać w ciemno :))
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅ szybka kasa, jedziem dalej

Toruń 1,90 bet365 siata

✅ i kolejny łatwy plusik ???? na dziś starczy ciao !

ps74 +3 Punkty
kombajn +12 Punkty
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Panathinaikos-Kerkyra buszują w 10cm śniego, super to wygląda ???? ???? ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bedzie linia w kolin(czeski kosz) to grac na under. Polecam. Ja czekam az rzuca trojke i linia pojdzie w gore.
Linia u 172.5 @ 1.83. 2x stala stawka.Poszlo!!

paul_trunks +2 Punkty (kolejny dobry underowy typ, podziękował)
mkozu +3 Punkty
W 115

wrobel007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co myślicie o składach w meczu Osasuna vs Valencia? Mi się wydaje, że Valencia bierze ten mecz, może i bez Naniego, ale ma mniej zmian w składzie, Osasuna osłabiona w obronie, liczę więc, że Valencia w końcu wywiezie trzy punkciki ????
Valencia win @1,95

wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
Panowie tak szczerze bo nie rozumiem was na h#j gracie jakies Maroka i inne Katarskie ligi bardziej pytanie skierowanie do bananow i innych ziemniakow na czym opieracie takie zakłady ? bo jakos trudno mi jest sobie wyobrazic, ze na wiedzy przeciez to jest czysty debilizm nie obrazajac nikogo i wyrzucanie pieniedzy w błoto albo traktujemy sie nawzajem powaznie i pomagamy sobie zarobić na forum albo z góry takie posty powinny byc kasowane bo dorosły człowiek patrzac na takie wpisy nie bedzie traktował takich ludzi na powaznie..

jaywow +1 Punkty (mądre słowa!!)
dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie tak szczerze bo nie rozumiem was na h#j gracie jakies Maroka i inne Katarskie ligi bardziej pytanie skierowanie do bananow i innych ziemniakow na czym opieracie takie zakłady ? bo jakos trudno mi jest sobie wyobrazic, ze na wiedzy przeciez to jest czysty debilizm nie obrazajac nikogo i wyrzucanie pieniedzy w błoto albo traktujemy sie nawzajem powaznie i pomagamy sobie zarobić na forum albo z góry takie posty powinny byc kasowane bo dorosły człowiek patrzac na takie wpisy nie bedzie traktował takich ludzi na powaznie..

Jesteśmy specjalistami od wszysktkiego! TAK WYCHOWAŁA NAS ULICA! ????

Status
Zamknięty.