>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
wsc 3,8K

wsc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
starych Klejkut
Panowie, każdy jest tutaj dorosły i samodzielnie podejmuje decyzje, każdy ma prawo wrzucić tutaj swoje przemyślenia, czasem są one strzałem w dziesiątkę, a czasem w kolano, dziś akurat Maroko trochę potopiło, ale jak ktoś ogarnia temat bukmacherki, to nie wsadził all in i zaraz odrobi straty... Każdemu się kiedyś noga podwinie, ale mądrzejszy jest ten, co ogarnia swoją dziedzinę, jedną ligę i jest nabieżąco ze wszystkim ????

Bardziej chodziło mi o to na jakiej podstawie wrzucajac typ z katarow i innych japonskich lig stawiacie takie bety mało razy tutaj juz tak było, ze specjalnie ktos wrzucił zdarzenie tylko po to zeby podbic kurs a zagra odwrotnie nie mowie, ze teraz tak było ale bukmacherka to profity na okres kilkumiesieczny,całoroczny i nikt mi nie wmowi, ze stawiajac takie bety zarabia sie miliony.

W 115

wrobel007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bardziej chodziło mi o to na jakiej podstawie wrzucajac typ z katarow i innych japonskich lig stawiacie takie bety mało razy tutaj juz tak było, ze specjalnie ktos wrzucił zdarzenie tylko po to zeby podbic kurs a zagra odwrotnie nie mowie, ze teraz tak było ale bukmacherka to profity na okres kilkumiesieczny,całoroczny i nikt mi nie wmowi, ze stawiajac takie bety zarabia sie miliony.

Doskonale Cie rozumiem i zgadzam się w 100% ????

Osasuna coś tam tworzy, moim zdaniem coś jeszcze wpadnie do HT

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bedzie linia w kolin(czeski kosz) to grac na under. Polecam. Ja czekam az rzuca trojke i linia pojdzie w gore.
Linia u 172.5 @ 1.83. 2x stala stawka.Poszlo!!
Miałeś rację, teraz jest to już 159,5pkt

pejtas 250

pejtas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kepno
Osasuna - Valencia ----&gt; Osasuna Over 1,5 1,72 Bet365
Duża szansa , gospodarze mocno przyciskają, a Valencia się gubi.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ATP warto under 162.5?
ja juz bym nie ruszal. Zawsze trzeba grac tam gdziejest value a nie na sile. Bylo value na u 172.5, i kto pogral to pogral. Wystarczy jedno value na mecz tylko.

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja się załapałem na under 170. Lubie czasem pograć jak cos ATP znajdzie bo ma dobrego exela ????
Briko, Ty chyba mocno na plusie jedziesz, bo większość tych kuponów, które wklejasz wchodzi? ????

briko 2,3K

briko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa
Briko, Ty chyba mocno na plusie jedziesz, bo większość tych kuponów, które wklejasz wchodzi? ????

He he masz dobre oko.

Co ciekawe nie lubię za czesto i gęsto grać kuponów live ale jak nadarzy się okazja to walne za sete ;) a czasem więcej

W 115

wrobel007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szczerze mówiąc Osasuna lepiej wygląda, ale zobaczymy jak się w końcu skończy ????

Status
Zamknięty.