>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja pogralem dwa identyczne kupony i dziwna linia na druzyne Illinois no hyba ze buki przewidują duża porażkę w czwartej kwarcie
Jak Ty robisz screen na aplikacji mobilnej? U mnie wyskakuje że się nie da zrobić.

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a-stów
Ja pogralem dwa identyczne kupony i dziwna linia na druzyne Illinois no hyba ze buki przewidują duża porażkę w czwartej kwarcie

nie wiem o co biega z tym spotkaniem, ale ja złapałem -26.5 (aktualnie jest różnica 30 punktów), puściłem stówkę.

gonza 1,3K

gonza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
[TheNormalOne napisał:
;6260990]Jak nie wcisną to nigdy więcej porto ;D

Taaa, ja mam ich na czarnej liście a drugi raz w tym tygodniu utopię... Jak pisałem wcześniej - rożne to można śmiało stawiać w ich meczach, a ja uparcie overy 0,5 :/

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Czy jest Tomek80? Znowu koło 23 jest sparing jakichś egzotyko, ten sam scenariusz, co wczoraj - linia 2,5 bodajże wystawiona, a oni pokrywają go do przerwy - buk się pierniczy w liniach czy po prostu typowe sparingi? Ale skoro sparingi typowe, to powinni uwzględniać to w liniach i kursach?

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Himalaje
Jak porto to od dziś tylko undery albo remisy ;D chyba ze jakiegoś snajpera kupią bo ja naraz to ładnie wszystko wygląda tyło bramek brak ;/ dziady jedne

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdzies na Podkarpaciu :)
Macie jakieś pomysły na NBA?

Ja gram over Pau Gasola(pkt+zb+as) 23,5 @ 1,83 bet365

Powienien te pol godziny pograc,10zb i 15pkt powinien uzbierac.Hornetrs dzis bez Zelllera,tak ze Pau cos zbierze wiecej.Mial kilka dni odpoczynku,powien ogarnac
Pzdr

briko 2,3K

briko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
warszawa

No i elegancko trzy kupony na ✅✅✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wonderkido +40 Punkty (fart. ale masz repute bo nie mam komu rozdawać :D a to forum już spadło na psy.. traktując mnie jak powietrze ;) pozdr.)
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
a-stów
No i elegancko trzy kupony na ✅✅✅
Te spotkanie to jakiś przekręt, u ciebie linie po 19, ja łapałem po 34 i weszło xD ✅✅
podziękował za typ :wink:

kantini 545

kantini

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Będzie ⛔
Coś ktoś na NBA dzisiaj? Kurs na Utah wygląda spoko ale nic do tego nie mogę dobrać :d

może Spurs z ujemnym handi do dubla?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
hohol +1 Punkty (ma)
Status
Zamknięty.