bez przesady jest walka cisnąnie ma że stoją ????
hehe, Andre Silva do zmiany. Tam już ze 0:3 powinno byćAle zachowują się jakby prowadzili z 5-0 ???? jakieś strzały nożycami itd
kurs 2,10 kusi...Farreira wygrała tylko 4 z 16 spotkańAle zachowują się jakby prowadzili z 5-0 ???? jakieś strzały nożycami itd
Porto niby drugie w tabeli, ale co weekend jak grają to mam wrażenie strasznego męczenia buły. Jak padnie jakiś gol to pewnie cudem.
Gra Benfiki dużo bardziej mi się podoba w tym sezonie.
też mam takie wrażenie. Często trzeba czekać do ostatniej minuty... żeby było ciekawiej, to buki wystawiają kursy śmieszne na te Porto. Musze się zastanowić nad jakimiś underami, albo handicapami w stronę przeciwną, na następne spotkania.Porto niby drugie w tabeli, ale co weekend jak grają to mam wrażenie strasznego męczenia buły. Jak padnie jakiś gol to pewnie cudem.
...Porto niby drugie w tabeli, ale co weekend jak grają to mam wrażenie strasznego męczenia buły. Jak padnie jakiś gol to pewnie cudem.
[TheNormalOne napisał:;6260980]U was też całoroczny zablokował ofertę na porto ?
tak[TheNormalOne napisał:;6260980]U was też całoroczny zablokował ofertę na porto ?