>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mourinho musi skrzydła ruszyć na drugą połowę, bo zęby bolą. Środek za to dobrze funkcjonuje no i Pogba bardzo blisko bramki. Pickford raz pięknie bronił.

Zgadzam się, Lingard fajny chłopak ale jest nikim przy Martialu.

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
A nie gniecie przeciwnika? Ciągle jest na ich połowie i pod ich bramką, a to, że mają problemy ze skutecznością, to już inna bajka. Moim zdaniem Arsenal dominuje i to wyraźnie, tylko brakuje wykończenia, więc w 2 połowie mam nadzieję, że to poprawią i wynik będzie 1:0 lub 2:0

Widocznie mamy inne rozumowanie słowa: &#39;Gniecie&#39; ???? ???? ???? ????

Tak czy inaczej, wierzymy w to, że wygra ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Alba co tworzy to głowa mała z +16 do ht wyszła już na -8 a jeszcze nie koniec ????

minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
No takie miałem obawy właśnie, że to jakaś pułapka od buka, ostatecznie dałem to do ako i sobie rozwaliłem ????

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Wenger idiota jego drużyna 0-0 u siebie i widzi, że coś nie idzie z przodu, a ten zmiany nie robi, a już 70 min dochodzi ????

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Wenger idiota jego drużyna 0-0 u siebie i widzi, że coś nie idzie z przodu, a ten zmiany nie robi, a już 70 min dochodzi ????

I tu się z Tobą zgodzę. Niestety, ale jest on hamulcowym pierwszorzędnym. Po co kupował tego Pereza? Żeby w Pucharze Ligi grał? Wg mnie to on się boi zrobić zmiany. Teraz z przodu to ma trio nietykalne o wielkim ego. Tylko Iwobiego może zmienić ????

Status
Zamknięty.