>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
rafalo1333 640

rafalo1333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Preston - Leeds powyżej 1.5 @1.61 14 minuta, ostatnio w meczach Preston 2 gole gwarantowane :cool:
Mówiłem że warto :cool: ✅✅✅ Gole w 17 i 23 minucie, szybka łatwa kaska, wystarczyło się schylić ????

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Arsenal - WBA, po przerwie dać na Arsenal, bo Arsenal ich ciśnie, tylko 1 dobry strzał i wyjdą na prowadzenie.

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Arsenal - WBA, po przerwie dać na Arsenal, bo Arsenal ich ciśnie, tylko 1 dobry strzał i wyjdą na prowadzenie.
Przepraszam ale co robi Arsenal??? Sądząc po twojej sygnaturze (avatarze) to jesteś tak samo kibicem Arsenalu jak ja i tak samo im życzysz wygranej dziś, ale przy tym co oni dziś prezentują to złamanego grosza bym na nich nie dał. Gramy od kilku kolejek żenująco słabo. A dziś to mi śmierdzi 0-0. Ale obym się mylił.

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
Przepraszam ale co robi Arsenal??? Sądząc po twojej sygnaturze (avatarze) to jesteś tak samo kibicem Arsenalu jak ja i tak samo im życzysz wygranej dziś, ale przy tym co oni dziś prezentują to złamanego grosza bym na nich nie dał. Gramy od kilku kolejek żenująco słabo. A dziś to mi śmierdzi 0-0. Ale obym się mylił.

A czy Chelsea się nie męczyła z WBA? spokojnie jest 2 połowa, a Arsenal powinien ugrać 3 pkt.

R 167

realny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dotrwałem do przerwy i z czystym sumieniem:
West Brom lub remis @2.37

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
A czy Chelsea się nie męczyła z WBA? spokojnie jest 2 połowa, a Arsenal powinien ugrać 3 pkt.

OK. Wygrała. Arsenal też może wygrać. Pewnie nawet wygra. Ale nie pisz, że gniecie przeciwnika - bo to jest nieprawda. Zabrzmiało to tak, jakby mieli już z pięć setek. A ja tutaj to nawet jednej w pierwszej połowie nie widziałem. Bo przecież nie ten strzał Sancheza w środek bramki, czy Iwobiego nad bramką.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mourinho musi skrzydła ruszyć na drugą połowę, bo zęby bolą. Środek za to dobrze funkcjonuje no i Pogba bardzo blisko bramki. Pickford raz pięknie bronił.

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
OK. Wygrała. Arsenal też może wygrać. Pewnie nawet wygra. Ale nie pisz, że gniecie przeciwnika - bo to jest nieprawda. Zabrzmiało to tak, jakby mieli już z pięć setek. A ja tutaj to nawet jednej w pierwszej połowie nie widziałem. Bo przecież nie ten strzał Sancheza w środek bramki, czy Iwobiego nad bramką.

A nie gniecie przeciwnika? Ciągle jest na ich połowie i pod ich bramką, a to, że mają problemy ze skutecznością, to już inna bajka. Moim zdaniem Arsenal dominuje i to wyraźnie, tylko brakuje wykończenia, więc w 2 połowie mam nadzieję, że to poprawią i wynik będzie 1:0 lub 2:0

Status
Zamknięty.