>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
marcinmotyl 168

marcinmotyl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja dzisiaj cztery single z Anglii:
Sunderland @7.5
Middlesbrough @5.75
Crystal Palace @5.5
Watford @12

Próbuję nie mówię że coś z tego wejdzie, ale któryś mecz może skończyć się dość nieoczekiwanie, wchodzimy w dość intensywny etap w PL i niespodzianki, sensacje będą na pewno
⛔⛔⛔⛔
No niestety jak na złość żadnej niespodzianki ale do końca roku szczególnie w okresie świątecznym i noworocznym kolejki będą co 3 napewno trenerzy będą rotować składem i jestem pewien że czołówka będzie tracić pkt
Na teraz pograłem over 3.5 w meczu realu @1.72

ogarniety 246

ogarniety

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Thanh Hoa - Hanoi T&amp;T 1-0 21&#39;
grali ze soba 3 dni temu i zrobili łamańca wiec mozna poprobowac for fun cos

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Real wygra i powyżej 1,5 1.33
Olympiakos win 1,33
Goyang win 1,44
Fenerbahce win 1,40
taka mini tasiemka na poranek za 20, 70 do wyjęcia

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
KATOWICE
pytanko... bardziej do informatyków bo juz od 3 dni zmagam się z konsultantami comeon i nie są mi w stanie pomóc.. jeden mowi że to ip drugi coś innego
Miałem tam pl konto... nie dało się grać zakładów sportowych nawet bedąc w Anglii
kazali mi usunąć stare konto i już bedąc tutaj założyc nowe...z odpowiednia walutą i td
zagrałem wczoraj 1 zakład wygrałem i znowu to samo.... nie da sie postawić sportowych ale jak wchodze na tableta nie ma żadnego problemu....
o co moze chodzic ?? czy w numerze ip komputera jest możliwość weryfikacji urządzenia że zostało kupione w pl ? może to smieszne pytanie ale nie wiem o co chodzi......

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
w 40&#39; zagrane, dwie minuty później gol na 1-1 :cool:
trzeba szybko reagować, albo wóz albo przewóz :razz:
a przy okazji over 1.5 w tym samym momencie wszedł ????
Czas zakładu: 15/12/2016 10:32:37
1 &lt;table class=&quot;bet-confirmation-table&quot;&gt;&lt;tbody class=&quot;bet-confirmation-table-body&quot;&gt;&lt;tr class=&quot;DefaultLayout&quot;&gt;&lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-number DefaultLayout&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-selections&quot;&gt; (1-0) - Powyżej 1.5
&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-event&quot;&gt; Thanh Hoa v Hanoi T&amp;T
(1. połowa - Azjatycka suma goli) &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-eventdate&quot;&gt; 15/12/2016 &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-eachwayterms&quot;&gt; Brak &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-odds&quot;&gt; 3,550 &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;bet-confirmation-table-body-item bet-confirmation-table-body-result&quot;&gt; Wygrana&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

Status
Zamknięty.