Chodziło mi bardziej o to, że bramka CP to wypisz wymaluj akcja w stylu MSN chociażby.
Co do Bailly'ego - grał dzisiaj na prawej obronie właśnie. I chodził jak strzała. To może być dobra alternatywa nawet na boki, bo jest szybki i zwinny.
Mou ma oko do młodych obrońców. Varane, Zouma (top juniorów, ale tragiczna kontuzja go zatrzymała jak wiemy) i teraz Bailly. Tylko to cholerne PNA.
Na Unibecie i Pinku mam, ale pewnie pytasz o 365. czemu wszyscy tam grają, nie ogarniam tego fenomenu.Macie rozliczone Houston? Czekam i czekam, a chce zlecić wypłatę i wreszcie iść spać ????
No, Umtiti też długie lata pogra w Barcelonie o ile się nie połamie na rok czasu.Laporte jeszcze z młodych spoko obrońca, i na Euro mega mi się podobał ten co poszedł do Barcy, Umtiti czy jakoś, francuską rzadko oglądam, więc nie miałem pojęcia że taki gość istnieje.
No, Umtiti też długie lata pogra w Barcelonie o ile się nie połamie na rok czasu.
Laporte coś przygasł. Poza tym zaporowe ceny robią swoje. Bilbao go zatrzyma, chyba, że wygrają LE i wrócą jego tematy.
W ogóle uwielbiam Bilbao, po Atletico ulubiony zespół w Hiszpanii. Być na topie tyle lat, prowadząc ich politykę transferową, szok.
Tenis za kilkanaście dni znowu startuje. Szczerze mówiąc to za mało odpoczynku jest od tych pusiaków.
Ja głownie WTA śledzę, jest ciekawsze, w ATP jest beton nie do przebicia, jak młodzi zaczną poważnie się stawiać to z większym entuzjazmem podejdę do tematu. poza tym mam nc+, więc tylko kurniki na SuperTenis i Szlemy na ESie oglądam. Czasem jakiegoś Mastersa na streamie wrzucę. Oby tylko Novak nie wygrywał, już to będzie jakaś pozytywna zmiana, ale w sumie w alternatywie Murray, więc dla mnie jest to wybór między dżumą a cholerą.
Mi tam prawdę mówiąc obojętnym jest końcowy zwycięzca turniejów. I tak trwają one tydzień/dwa, codziennie jest zatrzęsienie meczów i duże drabinki, także nie ma znaczenia kto w ostatni dzień wygra.
Aczkolwiek kibicuje zawsze Murrayowi. Słabość do wyspiarzy :]
Widziałeś to? https://forum.bukmacherskie.com/f21/klubowe-mistrzostwa-swiata-2016-8-18-grudzien-2016-a-140743.html#post6228727
Gram over 25,5 pkt+zb+ast Randle @1.85 Betsson.
Dobry matchup dla niego, powinien około 30 minut pograć to będzie okazja żeby zapunktować.
Do tego over 14,5 zbiórek Whiteside'a i 21,5 pkt Lowry'ego, ako @3.27 w betano, ale to za pół stawki.
Może po prostu lubisz zawodników ofensywnych i dominujących?Murka, jak zaczynał to lubiłem, grał odważnie, dobrze serwował, wchodził w kort.
Może po prostu lubisz zawodników ofensywnych i dominujących?
Ja tam tenis Murraya uwielbiam oglądać. Takiej mobilności baseline czy nawet dalej to tour nie widział. I to nie są akcje w stylu ślizgów Djokovica, tylko naturalne poruszanie się.
Paradoksik. ATP chce, żeby mecze trwały krócej, więc zwalniają nawierzchnie. Oby tak dalej...No i nawierzchnię, zwalnianie ich mnie tak irytuję, że głowa mała.
Jak o tym słyszę to mi od razu Rooney przychodzi do głowy ???? Ciekawe co takiego mu dolegało.Rafa miał przeszczep włosów słyszałeś?
Lekka stawka na NBA i lece spać ????
Toronto -4.5
San Antonio -2.5
Miami +6.5
Łączny kurs: 3.01
????
Moje typy dzisiaj słabo ale podratowały bilans typy chłopaków stąd także pany od nba i tak dziękiJak dla mnie do gry z nba dzisiaj:
Indiana @1,95
Charlotte @2 -3,5@2,50
Magic +8,5 @1,95Magic @4,25
Lakers @2,05
Dallas @2,80
Utah under 199,5 @1,90
Memphis -7 @1,90
Magici drugi dzień z rzędu nie będą mieć takiej skuteczności jak z Atlantą ale Clippersi w ostatnich meczach są fatalni. Lakersi liczę na przełamanie, a grając przeciwko Dallas w roli gospodarza ostatnie dwa spotkania wtopiłem więc czas na zmiany. Pogrubione bety najpewniejsze w moim odczuciu