>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
Nie znam się na kobiecej ręcznej ale to co rzuca holenderska bramkarka na kontry to jest miodzio

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
????????????Nie mogę oglądać ręcznej gdyż wydaje mi się że sędziowie są przypadkowo łapani na ulicach i robią to za karę. Laska robi 6 kroków wyskakuje i rzuca przez obronę, sędzia nie widział jak przebiegła bez kozłowania 1/3 boiska ale karny widział

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
????????????Nie mogę oglądać ręcznej gdyż wydaje mi się że sędziowie są przypadkowo łapani na ulicach i robią to za karę. Laska robi 6 kroków wyskakuje i rzuca przez obronę, sędzia nie widział jak przebiegła bez kozłowania 1/3 boiska ale karny widział

to jest chyba jedyny taki sport gdzie obowiazuja chyba zasady ktore mozna interpretowac na swoj sposob, przeciez tam tyle razy widzialem gdzie rzucali gole stojac juz w polu bramkowym, o krokach nie wspominam czy o dowolnej interpretacji sedziow na temat fauli/

otekos 951

otekos

Mistrz Czterech Skoczni
Reaction score
0
Punkty
0
KuBu, ja mialem pograne pre Rosjanki ale teraz skontrowałem, ogladalem troche meczu, niby Wegierki o nic Rosjanki muszą wygrac ale jakoś po 1. połowie im nie wierzę.Złapałem kurs 3.00 na Węgierki i tyle

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
KuBu, ja mialem pograne pre Rosjanki ale teraz skontrowałem, ogladalem troche meczu, niby Wegierki o nic Rosjanki muszą wygrac ale jakoś po 1. połowie im nie wierzę.Złapałem kurs 3.00 na Węgierki i tyle
dzięki za opinie

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ene/Simon 2 set 3,25 bet365 ostatni na dziś bet, podbijam lekko w 1 secie odrobiły przewagę, może w tym też się uda ????

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I tak jak się spodziewałem Ene/Simon brejk i mamy po 5-5 ???? może wygrają to będzie ładnie ;)
e: ehe, na pewno

Status
Zamknięty.