>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Czy komuś za over 1.5 w Azerbejdżanie całoroczny cofnął kasę? Bo ja miałem rozliczone, a teraz kasę cofnęli i dali jako nie rozliczone ...

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurde jaki ten Unibet jest powalony. Co wejde by cos zagrac to wszystko jest poblokowane. Oni tam wiecznie wszystko blokuja. W ofercie maja 50 spotkan na LIVE z czego 30 jest pozamykanych i wisza tak pozamykane a uni ma to totalnie w dupie...co za amatorka...sam sie dziwie, ze tam gram :/

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra, przeanalizowalem swoje ostatnie bety. Nie byly wcale zle! Gdybym gral singlami to bym mial spory zysk a tak to zazwyczaj jeden bet uwalal dubla albo tripla. Sprobuje pograc kilka dni singlami!

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Slub. Odbedzie sie?
TAK: 1.05
NIE: 20.00

????

Daleko nie szukając to kurs na TAK taki sam jak na Shandong dzisiaj ???? wszyscy wiedzą jak sie skończyło

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
firminio +1 Punkty
calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No i znowu, wchodze na Zvezde na unibecie i pozamykane...hehe ...no kurde jak za komuny, albo nie ma w ofercie albo jest ale pozamykane ...

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
widzi mi się tam ustawka na 1:1 ;)

Pisałem przed przerwą że 1,6 dziwinie wygląda. 1,6 z takim faworytem przedmeczowym to jest w 70+ minucie, a nie w 40, tym bardziej że podobno grali dobrze.
Ale takich wniosków, że to jakiś wał był nie będę wysuwał.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
No i znowu, wchodze na Zvezde na unibecie i pozamykane...hehe ...no kurde jak za komuny, albo nie ma w ofercie albo jest ale pozamykane ...
nie jest poblokowane można stawiać gola czerwonych do HT @1,8 ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
Cytat:
&lt;table border=&quot;0&quot; width=&quot;100%&quot; cellspacing=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;6&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr&gt; &lt;td class=&quot;alt2&quot; style=&quot;border:1px inset&quot;&gt; Napisał Calanau -&gt;

No i znowu, wchodze na Zvezde na Unibecie i pozamykane...hehe ...no kurde jak za komuny, albo nie ma w ofercie albo jest ale pozamykane ...

&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
nie jest poblokowane można stawiać gola czerwonych do HT @1,8 ????
✅ pół minuty i gol :grin:

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie jest poblokowane można stawiać gola czerwonych do HT @1,8

No wlasnie, w tym tkwi problem, ze unibetowi zajmuje to 7 minut by otworzyc znowu market. 7 kur** minut, jak bet365 otwiera 30 sec po golu z aktualizacja kursow. Czy ci frajerzy w Unibecie recznie aktualizuja kursy czy co?

Dokladnie to samo jest zwsze jak gram rogi. Jak tylko jeden rog wpadnie to juz wiem, ze musze czekac 2-3 minuty na to by otworzyli market z nowymi kursami...patogolia, przeciez to jest sredniowiecze ... ????

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Daleko nie szukając to kurs na TAK taki sam jak na Shandong dzisiaj ???? wszyscy wiedzą jak sie skończyło
Kurs spadl z 1.05 na 1.01, dzisiaj romantyczny wieczor, postawilem kilka betow na wieczor, z rana zobacze czy moja singlowa gra sie sprawdzi.
Cholera, przypomnialem sobie moje placze, gdzie zawalal jakis faworyt albo przegrywalem 0.5 punktem/bramka. Zapomnialem o jednej mojej zelaznej zasadzie! Lepiej postawic na druzyne o kursie 2.00 niz na trzy druzyny o AKO 2.00!
GRAM SINGLE OD TERAZ ???? ????

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
No wlasnie, w tym tkwi problem, ze unibetowi zajmuje to 7 minut by otworzyc znowu market. 7 kur** minut, jak bet365 otwiera 30 sec po golu z aktualizacja kursow. Czy ci frajerzy w Unibecie recznie aktualizuja kursy czy co?

Dokladnie to samo jest zwsze jak gram rogi. Jak tylko jeden rog wpadnie to juz wiem, ze musze czekac 2-3 minuty na to by otworzyli market z nowymi kursami...patogolia, przeciez to jest sredniowiecze ... ????
Tak niestety jest, w samej końcówce to już w ogóle nic nie idzie zagrać, bo co chwilę wachania kursu i nie akceptuje kuponu. Ile razy chciałem zagrać w 89 minucie over korków jeszcze, a tam co chwilę komunikat kurs się zmienił.
Ich strona działa beznadziejnie, ta wersja sprzed 5 lat była spoko, potem dramat.

Status
Zamknięty.