>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
1golxx 105

1golxx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
E meczu Arsenal de starano over 0,5 @1,22 za kafelka

pawel-130361 141

pawel-130361

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
St. Louis
4x jedynki w NHL to by było zbyt piękne.
pewnie zawali najniższy kurs czyli CBJ ;)
BOS + WAS fajnie wygląda.
Nie grałbym w stronę Bostonu.
Caps to na dzisiaj dobry typ, po trzech porażkach z rzędu powinni się przełamać.

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Nie wiem,czy to wystarczy,z miami grali padake straszną.
Oglądałem z Miami, słabo grali to fakt, ale nie sądzę żeby liderzy znów zagrali taki dramat. Portland w ogóle potrzebuję jakiegoś kopa, bo grają słabo od początku sezonu, dziś brak Rondo, jakiś to plus jest, może odpalą.
Główne ako u mnie dziś to: Cavs✅+ over na Brookliynie 214,5 ✅+ Charlotte.✅
Resztę kombinowałem. Portland zagrałem po 3,7 &quot;goście i over&quot;, łączony bet.✅
Na Miśki ✅też warto zwrócić uwagę, Pelikany są tak słabe, że brakuje słów, zabrać Davisa i do PLK się nadają.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
0rdinarum +5 Punkty (Dzięki za NBA dzisiaj.)
prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jako że idzie to próbujemy dalej.

Skromna stawka

Estudiantes - Communicaciones over 2,5 @ 2,50

Dziś overy w Grecji (2,70), Portugalii (2,40) czy dwa wysokie wyniki w Rumunii. Prawem serii szukamy tego po drugiej stronie Atlantyku!

To bylo proste 2-1 40 min. ✅

prezezo 1,8K

prezezo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jedziemy dalej. Kiedys sie w koncu usra wiec nie szalejemy ze stawka.
Lanus - Gimnasia over 2,5 @ 2,32
Szanse zwieksza to ze w trwajacym wlasnie meczu tej ligi zanosi sie na under.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Donbes podaje,ze prawdopodobnie w Pelicans nie zagra dzis Moore i Holiday,niepewny jest tez Davis,no i ta trojka ,ktora od dłuzszego czasu nie gra.

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Singli za większą kase w NBA ,raczej nie warto,bo wiadomo co sie odpierdziela ;)
Zagram sobie take małe aku:
Nets +10.5pkt
Denver
Memphis +6.5pkt
Cavaliers +5.5pkt
Chicago-Portland over 204pkt
Kurs 7.65

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pajn +1 Punkty (nice ako.)
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cleveland : Raptors to jakieś trap game. Postawiłem na Cavsów, ale chyba zaczynam żałować. Poszła masówka, bo przecież Cavsi nie mogą przegrać 4 meczu z rzędu, ale kurs w granicach 2 nie jest wystawiony przez buki przypadkowo. Poprzednie dwa mecze w tym sezonie close game. Na betsafe widziałem sumę punktów druzyny - Raptors under 109 po 1,91 i to wydaje mi się być dość pewnym betem. Jeżeli Cavsi mają przegrać 4 raz to nie przegrają blowoutem. Jestem ciekaw tego meczu, ale wyczuwam spory smród tutaj :p

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Cleveland : Raptors to jakieś trap game. Postawiłem na Cavsów, ale chyba zaczynam żałować. Poszła masówka, bo przecież Cavsi nie mogą przegrać 4 meczu z rzędu, ale kurs w granicach 2 nie jest wystawiony przez buki przypadkowo. Poprzednie dwa mecze w tym sezonie close game. Na betsafe widziałem sumę punktów druzyny - Raptors under 109 po 1,91 i to wydaje mi się być dość pewnym betem. Jeżeli Cavsi mają przegrać 4 raz to nie przegrają blowoutem. Jestem ciekaw tego meczu, ale wyczuwam spory smród tutaj :p

według bf:

€ 22,894 Cavs
€ 28,209 Raptors

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Toronto u siebie im nie odpusci, moze i Cavs to wezmie,ale dla mnie ta eufori w betach na CC jest niezrozumiała.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
według bf:
€ 22,894 Cavs
€ 28,209 Raptors
wow, to jestem w szoku. Wszędzie gdzie czytam opinie to ludzie stawiają na Cavsów, nie wiedziałem , że jednak tak to wygląda. Dobrze, w takim razie są szanse na powodzenie mojego zakładu ????
@Tomek80 - według mnie Cavsi to najlepsza drużyna ligi na ten moment. Oczywiście w meczach, w których im się chce. Mają lepszy roster od Raptorów, przyznam, że dawno nie widziałem meczu z ekipy z toronto, ale tam żeby wszystko ładnie wyglądało to musi Lowry albo DeRozan odpalić. Nie jestem wciąż do nich przekonany. Valanciunas ciut nie ten kaliber, Caroll tak samo.

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Caps ledwo się mecz zaczął i kurs z @1.76 na @2.00 wtf?
idę lepiej spać...

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wow, to jestem w szoku. Wszędzie gdzie czytam opinie to ludzie stawiają na Cavsów, nie wiedziałem , że jednak tak to wygląda. Dobrze, w takim razie są szanse na powodzenie mojego zakładu ????

To tak jak z sondazowniami...80% na Komorowskiego...albo Pewka ze Clinton wygra..., w sondazowniach wiekszosc mowi tak jak chce sondaz, ale w rzeczywistosci robi odwrotnie;p

Status
Zamknięty.