Nie grałbym w stronę Bostonu.4x jedynki w NHL to by było zbyt piękne.
pewnie zawali najniższy kurs czyli CBJ
BOS + WAS fajnie wygląda.
Nie wiem,czy to wystarczy,z miami grali padake straszną.Fajnie to wygląda Portland, Rondo zawieszony.
Oglądałem z Miami, słabo grali to fakt, ale nie sądzę żeby liderzy znów zagrali taki dramat. Portland w ogóle potrzebuję jakiegoś kopa, bo grają słabo od początku sezonu, dziś brak Rondo, jakiś to plus jest, może odpalą.Nie wiem,czy to wystarczy,z miami grali padake straszną.
Jako że idzie to próbujemy dalej.
Skromna stawka
Estudiantes - Communicaciones over 2,5 @ 2,50
Dziś overy w Grecji (2,70), Portugalii (2,40) czy dwa wysokie wyniki w Rumunii. Prawem serii szukamy tego po drugiej stronie Atlantyku!
Cleveland : Raptors to jakieś trap game. Postawiłem na Cavsów, ale chyba zaczynam żałować. Poszła masówka, bo przecież Cavsi nie mogą przegrać 4 meczu z rzędu, ale kurs w granicach 2 nie jest wystawiony przez buki przypadkowo. Poprzednie dwa mecze w tym sezonie close game. Na betsafe widziałem sumę punktów druzyny - Raptors under 109 po 1,91 i to wydaje mi się być dość pewnym betem. Jeżeli Cavsi mają przegrać 4 raz to nie przegrają blowoutem. Jestem ciekaw tego meczu, ale wyczuwam spory smród tutaj![]()
wow, to jestem w szoku. Wszędzie gdzie czytam opinie to ludzie stawiają na Cavsów, nie wiedziałem , że jednak tak to wygląda. Dobrze, w takim razie są szanse na powodzenie mojego zakładu ????według bf:
⏠22,894 Cavs
⏠28,209 Raptors
wow, to jestem w szoku. Wszędzie gdzie czytam opinie to ludzie stawiają na Cavsów, nie wiedziałem , że jednak tak to wygląda. Dobrze, w takim razie są szanse na powodzenie mojego zakładu ????