>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jasne, zgadzam się. Ale przez 13 lat nie było cs&#39;a do obstawiania ; p Jak ktoś lubi się bawić to i mniej więcej się zna to jak najbardziej do grania. Na Eleague grałem grubo vp, zamknięte przy 14:11 na Cache z Faze i pograne od razu Faze. To samo wczoraj z Astralis z SK oraz pełno innych meczów wcześniej.
Jezeli tak mowisz to ok, ja tam jestem za tym, aby ludzie sie bogacili ????
Moim zyciowym zadaniem jest ZRASZAC BUKI ???? ???? ????

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jezeli tak mowisz to ok, ja tam jestem za tym, aby ludzie sie bogacili ????

Moim zyciowym zadaniem jest ZRASZAC BUKI ???? ???? ????

I vice versa, dziś zamknąłem Optic przy 8:1 i pograłem Astralis, zobaczymy jak wyjdę na tym. Na razie Astralis robi kambek więc wszystko mozliwe na 2x zysk : D

xbrajanx 1,6K

xbrajanx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanko czy można gdzieś znaleźć wszystkie nutki przy których wchodzili zawodnicy z dzisiejszego KSW ? Dokładnie chodzi mi o Romanowskiego, jakby ktoś wiedział

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I vice versa, dziś zamknąłem Optic przy 8:1 i pograłem Astralis, zobaczymy jak wyjdę na tym. Na razie Astralis robi kambek więc wszystko mozliwe na 2x zysk : D
Powodzenia! Ja przy remisie (a jest 8:6 dla moich) zamykam i bede mial minimalny zysk! Stawialem po 2.62 a jest 2.00 obecnie. Go go OpTic!!

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Przyjacielu, rozumiem! Ale tak mozna powiedziec o kazdej dyscyplinie. Ja osobiscie uwazam, ze kontrowanie, aby zarobic na przeciwnej druzynie albo te cash-outy wszelkiego rodzaju (bet365, bah, unibet) to zbrodnia i haczyk na ktory sie ludzie lapia.

Testowalem wszelkie rodzaje gry i naprawde uwazam, ze najlepiej miec przemyslany typ a za kilka godzin sprawdzic jego wynik ????

Zagrany Optic po 2.5, zamknięty przy 1.25, zagrane Astralis przy 3.75, zamykam przy 1.57. Prawie pięciokrotny zysk ✅ i teraz idę ze spokojem spać ????

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nets niech mi ogarna +8.5 i bedzie dobrze. Wtedy nawet jak OpTic wtopia to bedzie na plus ????

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Zagram dzis.

Lakers +4.5pkt

Dallas +5.5pkt

Portland
Aku= 3.85

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ponawiam Optic 2.20
Fajnie aby wygrali, coś by się nowego działo w csie, aczkolwiek po dzisiejszym wywaleniu fnxa z SK całe hltv huczy XD

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Nets niech mi ogarna +8.5 i bedzie dobrze. Wtedy nawet jak OpTic wtopia to bedzie na plus ????

Ogarną spokojnie,dałem ciała z tym meczem ,mysĺałem,że jest troche pozniej, bo handi +9,5pkt było super.

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ponawiam Optic 2.20
Fajnie aby wygrali, coś by się nowego działo w csie, aczkolwiek po dzisiejszym wywaleniu fnxa z SK całe hltv huczy XD

czekam tylko aż felps dojdzie do SK, wtedy to będzie drużyna z jeszcze większym potencjałem :grin:

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Red Wings strzela w 1 tercji @ 2.1 bet365

NHL lekko próbujemy,przecież obrona Pens nie powala,do tego Fleury w bramce

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Zagrany Optic po 2.5, zamknięty przy 1.25, zagrane Astralis przy 3.75, zamykam przy 1.57. Prawie pięciokrotny zysk ✅ i teraz idę ze spokojem spać ????

No to jeszcze @3.0 Astralis za połowę wygranej ????

Status
Zamknięty.