Chyba 25k :grin:Tobie Optic wygrało, a co ma powiedzieć ten typek co stawiał po kursie 5000 przed zaczęciem Eleague : D jak tam obliczali to chyba 5koła dolców na +?
aaa dolców to mniej xd
Chyba 25k :grin:Tobie Optic wygrało, a co ma powiedzieć ten typek co stawiał po kursie 5000 przed zaczęciem Eleague : D jak tam obliczali to chyba 5koła dolców na +?
Dobrywieczier pany co tam dzisiaj jest grane ? Macie cos dla hazardzisty ?
Kubson jakies nhl ?
Graty dla niego, ja tam mam swoje swieto, bo ostatnio mega srednio bylo a dzisiejszy dzien to wreszcie golden day i mam troche gotoweczki na luksusowe wakacje. Tak jak pisalem, lubie jak ludzie sie bogaca. Lubie tez jak ja sie bogace! Grunt to zraszac buki ????
Ide do lodowki po 6 browara, jutro moge spac do 12 ????
Graty dla niego, ja tam mam swoje swieto, bo ostatnio mega srednio bylo a dzisiejszy dzien to wreszcie golden day i mam troche gotoweczki na luksusowe wakacje. Tak jak pisalem, lubie jak ludzie sie bogaca. Lubie tez jak ja sie bogace! Grunt to zraszac buki ????
Ide do lodowki po 6 browara, jutro moge spac do 12 ????
13 lat w bukmacherce, wiem jak to dziala! Wyplacilem 80% zysku z bet365 na skrilla (idzie ponad 5h wiec juz nie da rady obstawic). 20% zysku postawilem na random bety, po statystykach. Zobaczymy.Powiem Ci ze wiele racy o godzinie 01.40 bylem mega zarobiony a rano budzilem sie z moralniaczkiem ???? 'nie chwal dnia przed zachodem slonca'
Dobra rada - dzis juz nie graj ????
Tampa Bay Lightings strzeli w 2 tercji @ 2.1 bet365
Delikatna stawka
zlapalem jeszcze wieksze ????salvador win@4,3
salvador +1,5 seta @2,5![]()
pogralem over 2,5 przed strzeleniem gola. powiedz mi, jak ten mecz wyglada? beda gole jeszcze?