>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
zilzil 328

zilzil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konin
Tobie Optic wygrało, a co ma powiedzieć ten typek co stawiał po kursie 5000 przed zaczęciem Eleague : D jak tam obliczali to chyba 5koła dolców na +?
Chyba 25k :grin:
aaa dolców to mniej xd

prospects 1,4K

prospects

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nutki i Pingwiny juz w dupe dostają ehh te masowkowe bety, ktoras z tych dwóch ekip pewnie zjebie.

K 263

kubam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Graty dla niego, ja tam mam swoje swieto, bo ostatnio mega srednio bylo a dzisiejszy dzien to wreszcie golden day i mam troche gotoweczki na luksusowe wakacje. Tak jak pisalem, lubie jak ludzie sie bogaca. Lubie tez jak ja sie bogace! Grunt to zraszac buki ????

Ide do lodowki po 6 browara, jutro moge spac do 12 ????

Nawet nie wiesz jak mi się morda cieszy bo mogę zrobić to samo : D
ew. czekam na jakieś nba od kolegów ekspertów

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Graty dla niego, ja tam mam swoje swieto, bo ostatnio mega srednio bylo a dzisiejszy dzien to wreszcie golden day i mam troche gotoweczki na luksusowe wakacje. Tak jak pisalem, lubie jak ludzie sie bogaca. Lubie tez jak ja sie bogace! Grunt to zraszac buki ????

Ide do lodowki po 6 browara, jutro moge spac do 12 ????

Powiem Ci ze wiele racy o godzinie 01.40 bylem mega zarobiony a rano budzilem sie z moralniaczkiem ???? &#39;nie chwal dnia przed zachodem slonca&#39;
Dobra rada - dzis juz nie graj ????

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Powiem Ci ze wiele racy o godzinie 01.40 bylem mega zarobiony a rano budzilem sie z moralniaczkiem ???? &#39;nie chwal dnia przed zachodem slonca&#39;
Dobra rada - dzis juz nie graj ????
13 lat w bukmacherce, wiem jak to dziala! Wyplacilem 80% zysku z bet365 na skrilla (idzie ponad 5h wiec juz nie da rady obstawic). 20% zysku postawilem na random bety, po statystykach. Zobaczymy.
Ale tak czy inaczej jest naprawde fajnie. Trzymalem sie zelaznych zasad w ciagu dnia no i zysk mega. Jutro oby podobnie!
Wasze kochani zdrowie!! ????????????

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
To jak wy tutaj plusujecie to ja od siebie
Penguins win OT @2.1 5/10