>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
R 118

revolt86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Malediwy
ale farfocel sociedad
Jaki farfocel ? Zobacz z jaką drużyną grają pierw a potem proponuj ludziom stawianie underów , wystarczyło delikatnie przyśpieszyć grę i od razu się pogubiło Valladolid ;)

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Skończ pisać takie głupoty okey ???? ? Bramka co prawdą po błędzie zawodnika, ale podanie i strzał ładny.

Ja walcze z jego typami któryś dzień. Zawesze w pewniakach coś się nie sprawdza. a to ktoś źle przetłumaczył, a to sie okazało, ze to nie o ten bet chodziło itp, itd.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja walcze z jego typami któryś dzień. Zawesze w pewniakach coś się nie sprawdza. a to ktoś źle przetłumaczył, a to sie okazało, ze to nie o ten bet chodziło itp, itd.
To po co stawiasz?
Zawsze mozesz zignorowac lub postawic przeciwnie.

R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To po co stawiasz?

Chodziło mu pewnie o to, że walczy z jego &quot;spamem&quot; tutaj a nie że stawia. Btw coś na NBa na dziś, ktoś coś?

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To po co stawiasz?

Nie stawiam. Raz kilka dni temu postawiłem i koniec. Ale po co ktoś inny ma postawić? Wchodzisz na forum gdzie oczekujesz w miarę przemyślanych typów, a tu taki gostek się pojawia i pisze- stawiać 10000 zł bo to pewniak od kumpli z Arabii Saudyjskiej czy innego kraju 1000 i 1 nocy. Stawiasz i bum- gość przeprasza bo ktoś źle przetłumaczył typ under/over z arabskiego...Czy to nie smieszne ?

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chodziło mu pewnie o to, że walczy z jego &quot;spamem&quot; tutaj a nie że stawia. Btw coś na NBa na dziś, ktoś coś?
No to moze go zignorowac, w sensie dodac do ignorowanych. I zadnej &quot;walki&quot; nie bedzie.

wawo 1,8K

wawo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miercurea Sibiului
Nie stawiam. Raz kilka dni temu postawiłem i koniec. Ale po co ktoś inny ma postawić? Wchodzisz na forum gdzie oczekujesz w miarę przemyślanych typów, a tu taki gostek się pojawia i pisze- stawiać 10000 zł bo to pewniak od kumpli z Arabii Saudyjskiej czy innego kraju 1000 i 1 nocy. Stawiasz i bum- gość przeprasza bo ktoś źle przetłumaczył typ under/over z arabskiego...Czy to nie smieszne ?

nikomu nie kaze powtarzam, kazdy gra co chce i za ile chce. i nie pojawilem sie tutaj dzis, a w 2005 ŚWIEŻAKU!

D 570

duff999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⛔

ja pinkole, informator zle przetłumaczył z arabskiego i umowa byla na under;/;/ trudno, przepraszam wszystkich

Po Euro powinienes zniknąć z tego forum zapałkowiczu ????

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Serio da sie uwierzyc, ze &quot;pewne info od szejka&quot; to nie troll?
Przeciez gosc sobie trolluje ewidentnie i jajca robi xD.
Kazdy powinien juz jakas tam opinie o danym uzytkowniku wyrobic, a nawet jak grasz cos od kogos to i tak na wlasna odpowiedzialnosc.
Wawo to taki slabszy elopeja :p.
@Edit
Przy okazji, nawet nie sadze, ze on gra te swoje typy.

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O, znowu gol. Zaraz Wawo napisze, ze mial przeczucie i na live odrobil 2x to co &quot;postawil&quot; na undery.

marcin5555 928

marcin5555

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
lamora ma reputy 48 wawo 783
lamora od kwietnia 2016 roku
wawo od 2005