nawet jakby wygrali to nic by to nie dało, Opti lepiej dzisiaj strzela, ukazuje to wynik pierwszej mapy. Gracz niko miał na tranie problemy by zabić w plecy.
Jose, miałbym do Ciebie ogromną prośbę - mógłbyś w wolnej chwili napisać mi, które mapy są CT a które TT?
z całym szacunkiem ale jak się w CT na train ugrywa nie pamiętam już 4 rundy to jest mega słaby wynik.Nic by to nie dało? 4 rundy wiecej dla mouse 4 mniej dla Optic mamy wynik 13:8 dla mouse i łatwo po mape
https://forum.bukmacherskie.com/f43/tabela-listopad-2016-a-139881.html
ile tam placa za 2 miejsce? ????
z całym szacunkiem ale jak się w CT na train ugrywa nie pamiętam już 4 rundy to jest mega słaby wynik.
grałem w ten badziew ponad 5 lat. jeździłem na LANY w Wawie także żeby nie było nie jestem laikiem.
Nie da się tego określić zależy to też od stylu gry drużyny biorę za przykład overpassa i nuka mapy zdecydowanie ct ale są drużyny z tieru 1 które grają tam mocno tt a słabo ct
Ok, dzięki. Virtusi dziś biorą mecz na bank IMO, ale ja się nie znam, a Jose stawia na Faze - i co tu czynić? ????
Ok, dzięki. Virtusi dziś biorą mecz na bank IMO, ale ja się nie znam, a Jose stawia na Faze - i co tu czynić? ????