stuttgart - nurnberg over 2.5 @ 1.5
wiem ze kurs slabiutki ale norymberga w koncowce zawsze sie otwieraa wiec albo strzela albo straca i nie zdziwie sie jak jeszcze ze 2 bramki wpadna w koncowce, mozna czekac na lepszy kurs
dla mnie to nawet 1 @4.75 ale bez szalenstwHuddersfield vs Wigan > Huddersfield -0.5 przy 0:1 @1.950 w Bet365, goście przedostatnie miejsce w tabeli, gospodarze przewaga optyczna, remis minimum powinni wyciągnąć
Ja po takim kursie właśnie pograłem przed meczem, pierwsza połowa zapowiadała, że łatwiej siądzie ten over :jezora: Oby w ogóle siadł ????
1 mapa Roque @6.5
BIORE
Widziałem, masakra! Moim zdaniem też nie było faulu przy strzale Kamińskiego, nawet prowadzący transmisję też chyba tak myślą, bo po powtórce pokazywali ujęcie na sędziego :jezora: jeszcze teraz goście mieli dobrą okazję i słupek...daj spokoj widziales to ? 2 bramki juz wpadly i na bet 365 juz 2 razy ze gol powinno byc 3:1
a jest nadal 2:0 teraz kaminski strzelil i sedzia faul gwizdnal moim zdaniem nie bylo faulu ale spokojnie i tak padnie tutaj zaraz gol jestem tego pewny ????
wychowalem sie w norymberdze chodzilem na mecze krzynowka za czasow 2 bundesligi, i czuje ta druzyne ????
ja atakowalem ten kurs odrazu jak napisales i zawieszone bylo caly czas, cs ciezko upilnowac
ale BRAWO ????
jak sie skonczyla siatkowka na cyprze? bo nie moge znalezc wyniku
Dokładnie, ja złapałem po 4.33, dzięki ????wiadomo ze rynki odblokowuja na pare sekund ja zagralem sam a dopiero potem pisalem na forum wiec przypuszczam ze malo kto zdazyl ale po minucie byl do zlapania jeszcze kurs 4,33