>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
stuttgart - nurnberg over 2.5 @ 1.5
wiem ze kurs slabiutki ale norymberga w koncowce zawsze sie otwieraa wiec albo strzela albo straca i nie zdziwie sie jak jeszcze ze 2 bramki wpadna w koncowce, mozna czekac na lepszy kurs

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
wrong +2 Punkty (Brawo.)
piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
stuttgart - nurnberg over 2.5 @ 1.5

wiem ze kurs slabiutki ale norymberga w koncowce zawsze sie otwieraa wiec albo strzela albo straca i nie zdziwie sie jak jeszcze ze 2 bramki wpadna w koncowce, mozna czekac na lepszy kurs

Ja po takim kursie właśnie pograłem przed meczem, pierwsza połowa zapowiadała, że łatwiej siądzie ten over :jezora: Oby w ogóle siadł ????

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Huddersfield vs Wigan &gt; Huddersfield -0.5 przy 0:1 @1.950 w Bet365, goście przedostatnie miejsce w tabeli, gospodarze przewaga optyczna, remis minimum powinni wyciągnąć

qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Huddersfield vs Wigan &gt; Huddersfield -0.5 przy 0:1 @1.950 w Bet365, goście przedostatnie miejsce w tabeli, gospodarze przewaga optyczna, remis minimum powinni wyciągnąć
dla mnie to nawet 1 @4.75 ale bez szalenstw

domel206 802

domel206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Ja po takim kursie właśnie pograłem przed meczem, pierwsza połowa zapowiadała, że łatwiej siądzie ten over :jezora: Oby w ogóle siadł ????

daj spokoj widziales to ? 2 bramki juz wpadly i na bet 365 juz 2 razy ze gol powinno byc 3:1

a jest nadal 2:0 teraz kaminski strzelil i sedzia faul gwizdnal moim zdaniem nie bylo faulu ale spokojnie i tak padnie tutaj zaraz gol jestem tego pewny ????
wychowalem sie w norymberdze chodzilem na mecze krzynowka za czasow 2 bundesligi, i czuje ta druzyne ????

karciarz 16,2K

karciarz

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Twin Lagoon
SC Braga - Feirense
Która drużyna zdobędzie czwartego gola?
SC Braga
1.78

POwinni na spokojnie ogarnąć

Szybcy✅✅

piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
daj spokoj widziales to ? 2 bramki juz wpadly i na bet 365 juz 2 razy ze gol powinno byc 3:1
a jest nadal 2:0 teraz kaminski strzelil i sedzia faul gwizdnal moim zdaniem nie bylo faulu ale spokojnie i tak padnie tutaj zaraz gol jestem tego pewny ????
wychowalem sie w norymberdze chodzilem na mecze krzynowka za czasow 2 bundesligi, i czuje ta druzyne ????
Widziałem, masakra! Moim zdaniem też nie było faulu przy strzale Kamińskiego, nawet prowadzący transmisję też chyba tak myślą, bo po powtórce pokazywali ujęcie na sędziego :jezora: jeszcze teraz goście mieli dobrą okazję i słupek...
Edit: I jeszcze sam na sam gospodarzy :jezora:

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
ja atakowalem ten kurs odrazu jak napisales i zawieszone bylo caly czas, cs ciezko upilnowac
ale BRAWO ????

wiadomo ze rynki odblokowuja na pare sekund ja zagralem sam a dopiero potem pisalem na forum wiec przypuszczam ze malo kto zdazyl ale po minucie byl do zlapania jeszcze kurs 4,33

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
cinoj +8 Punkty (CSSSSSSS)
dl13 352

dl13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wiadomo ze rynki odblokowuja na pare sekund ja zagralem sam a dopiero potem pisalem na forum wiec przypuszczam ze malo kto zdazyl ale po minucie byl do zlapania jeszcze kurs 4,33
Dokładnie, ja złapałem po 4.33, dzięki ????

Status
Zamknięty.