>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
To w następnym meczu all in na over jak będą grali... w końcu muszą pokryć..

No dzisiaj mieli &quot;pokryć&quot; ???? i żeby wyglądało, że syf, to jakaś konterka by poszła, a tu do końca mogły bramy wpadać.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Zastanawiam się po co podajesz tutaj taki typ, możesz tylko tym wprowadzić ludzi w błąd a typ nie ma żadnego prawa bytu pół argumentu nie ma przemawiającego za kinguin

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Panowie, gdzie macie wykupione abonamenty na tv internetowych? Miałem czasem w wizja.tv, jak zapowiadał się miesiąc ze sportem, 20zł, a jakość jak w tv i praktycznie każdy kanał. Teraz widzę, że nie da się wykupić kodu, bo od dwóch dni jest jakiś błąd. Poza tym nie da się zapłacić przelewem. Jak ktoś ma chwilkę, to polećcie coś na prv, tylko nie weeb, bo tam jakość na premium jest jak na streamach w necie, 5zł bym nie dał ;) Jeśli ktoś używa innej stronki z super jakością i każdym kanałem, to będę wdzięczny.
Na dziś polecam remis Anderlechtu ;) Kursik bardzo fajny, szansa wejścia spora ;)

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Zastanawiam się po co podajesz tutaj taki typ, możesz tylko tym wprowadzić ludzi w błąd a typ nie ma żadnego prawa bytu pół argumentu nie ma przemawiającego za kinguin

Klasowo porównując Dignitas i Kinguin rzecz jasna, Duńczycy biją na głowę ale. No właśnie, jest to ale: Kinguin ostro trenowało, świadczą o tym godziny na steamie, Dignitas z lana na lana, po 25h na steamach. Polacy już nie raz wygrywali z Dignitas i po kursie 5.0 to ja biorę z pocałowaniem ręki. Nie będę stawiał Duńczyków po kursie 1.18 bo to jest śmieszny kurs.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Klasowo porównując Dignitas i Kinguin rzecz jasna, Duńczycy biją na głowę ale. No właśnie, jest to ale: Kinguin ostro trenowało, świadczą o tym godziny na steamie, Dignitas z lana na lana, po 25h na steamach. Polacy już nie raz wygrywali z Dignitas i po kursie 5.0 to ja biorę z pocałowaniem ręki. Nie będę stawiał Duńczyków po kursie 1.18 bo to jest śmieszny kurs.

ale 5.0 kurs na Polakow to zadne Value

mlodybankrut 164

mlodybankrut

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dlaczego Faze a nie NiP ?

podobała mi się wczoraj gra FaZe na cache przeciwko G2, uważam mecz za 50-50 dlatego gram na doga. Na trainie prawdopodobnie obstawię NIP ale na cache widzę równe szanse.

Status
Zamknięty.