>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Co ten Grigelis nagle taka forma w itfach przeciętnie a tu mu chodzi serwis jak Isnerowi

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co ten Grigelis nagle taka forma w itfach przeciętnie a tu mu chodzi serwis jak Isnerowi

Masakra, co? Ale to już nie pierwszy raz ktoś łapie formę, a potem przepadnie. Trzeba korzystać.

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Masakra, co? Ale to już nie pierwszy raz ktoś łapie formę, a potem przepadnie. Trzeba korzystać.
Serwis mu super chodzi, bo regularności to on nigdy nie będzie miał wystarczy go przytrzymać to robi proste błędy

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale grek wydaje mi się, że będzie to kawał zawodnika

Widzę go pierwszy raz, ale na pierwszy rzut oka nie wydaje mi się. Fajny bh, ale praca nóg nie ta, nie jest też według mnie w tym wszystkim tak naturalny jak chociażby Zverev, Bublik czy Shapovalov.

M 493

milo93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Widzę go pierwszy raz, ale na pierwszy rzut oka nie wydaje mi się. Fajny bh, ale praca nóg nie ta, nie jest też według mnie w tym wszystkim tak naturalny jak chociażby Zverev, Bublik czy Shapovalov.
Ja go już widzę któryś raz i od pół roku zrobił ogromny postęp. Dodatkowo nie jest jednowymiarowym czajnikiem jak np. Bublik. Shapovalov też mi się podoba gra kombinacyjnie i dużo miesza coś nowego.

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Było nie zapeszać ???? , kto oglądał to &quot;żalu&quot; mieć nie ma prawa, kto przeczytał i się zasugerował tego osobiście przepraszam. Drugi mecz z kolei, gdzie wynik zupełnie nie oddaje przebiegu gry - jeśli chodzi o over.

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Było nie zapeszać ???? , kto oglądał to &quot;żalu&quot; mieć nie ma prawa, kto przeczytał i się zasugerował tego osobiście przepraszam. Drugi mecz z kolei, gdzie wynik zupełnie nie oddaje przebiegu gry - jeśli chodzi o over.
Najbardziej mnie wkurzyła poprzeczka chyba w 86 minucie.. walnął na siłe a jakby strzelił po ziemi do boku to może by wpadł gol..

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Napisał KuBuEvil
&quot;Najbardziej mnie wkurzyła poprzeczka chyba w 86 minucie.. walnął na siłe a jakby strzelił po ziemi do boku to może by wpadł gol..&quot;
Gdyby to była tylko jedna 100, to bym się tak nie wk...ił, ale to już drugi mecz mi CCM wykręcają (poprzednio z Jetsami mogło być z 8 bramek - poważnie)!

Status
Zamknięty.