1.
Rozgrywki: ELEAGUE Season 2
Mecz: Fnatic vs Optic
Godzina: 00:00
Typ: Optic win @2.25 4/10
Optic +2.5 @2.00 6/10![]()
Nic nie rozumiesz, pooglądaj trochę meczów, wtedy ogarniesz które absencje mają znaczenie, a które nie. Bez odbioruogarnij sie, co zostalo zweryfikowane to ze napisales ze George jest allstarem a drugi jest rookie???? Jezeli nie zauwazasz tego ze jeden i drugi jest rownie waznym ogniwem w swojej druzynie to ja juz nie wiem w jaki sposob mam z Toba rozmawiac, probujesz jakos dowiesc swoich racji, kazda druzyna ma swojego lidera jaka druzyna taki lider, a pieprzenie ze to allstar przyprawia mnie o bol brzucha ze smiechu, mecz moze bedzie pozamiatany ale nie tylko z powodu straty jednego zawodnika
Oba zespoły potrafią bardzo dobrze grać tą mapę, wszystko zależy dzisiaj od dyspozycji dnia ale patrząc tak obiektywnie to dignitas ostatnio lepiej pogrywaCbble w meczu Dignitas z Francuzami. Ktoś coś?
Myślę że spokojnie może jakiś nieduży handi, bez tych graczy Indiana, jak ktoś to napisał ładnie "jak dzieci we mgle"Zastanawiam się nad Suns. Bez Millesa i Georga Indiana ma szansę? Jak sadzicie?
Zastanawiam się nad Suns. Bez Millesa i Georga Indiana ma szansę? Jak sadzicie?
W przyszłości ilekroć zobaczysz te akcje na YT chociażby, to będzie się kojarzyć z przegranym typem. To najgorsze jest ????Zwróćcie uwagę na to ile naboi miał krimzz ... Załamać się idzie
Z taką grą jak przez ostanie 2 minuty to nie ma. Tam jest Teague + kołek Turner. Nie ma opcji.
Już nie wiem czy to takie umiejętności, czy fart Krimza, czy klątwa Siekiery ????dla tych co grali optic:
Ta runda zadecydowała o wszystkim...
https://clips.twitch.tv/eleaguetv/DeterminedElkTriHard
Zwróćcie uwagę na to ile naboi miał krimzz ... Załamać się idzie
Dla mnie zadecydowala runda, jak Fnatic rozbroilo bombe bez deffa 1 vs 1, bo Optic, wlasnie nie pamietam kto, nie mogl trafic w nieruchomy cel i chyba z 20 naboi zmarnowal.dla tych co grali optic:
Ta runda zadecydowała o wszystkim...
https://clips.twitch.tv/eleaguetv/DeterminedElkTriHard
Zwróćcie uwagę na to ile naboi miał krimzz ... Załamać się idzie