>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
A jak to jest z dogrywką oni zawsze mają kasę na broń

każdy z zawodników otrzymuje bodaj 10000$ i grają 3 rundy po ct i 3 rundy po tt, chociaż zdarzają się turnieje gdzie gra się 10 rund a nie 6

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Dobry wieczór kto co poleca z Carlingu na dzisiaj ja gram Szwajcarje i Norwegie
Szwecje odpuszczam ,Szkocja powinna wygrac 1.65 ale z Danią grają a Dania silna ????

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Ktoś wie dlaczego nie gra Paul George? Mam na niego overek zagrany a nie widzę go na parkiecie. I drugie pytanie, skoro nie gra to będzie zwrot czy przegrany typ?

Ma problemy z kostką, nie zagra dzisiaj nawet minuty. Dostaniesz zwrot.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy cos mam sobie jeszcze zapamietac xD? okaze sie po meczu ile warte sa slowa odnoszace sie do Indiany, ktore napisales. Nie gra jeden zawodnik tylko cala druzyna a Cavs w koncu musieli przegrac ..
nastepny razem sie tak nie unos szpecu ty

To nie pisz bzdur i nie porównuj absencji PG z kolesiem który zagrał 10 meczów w lidze. Nic po meczu nie zobaczymy, bo to co napisałem już dawno zostało zweryfikowane i jeden mecz nic tutaj nie zmieni.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
Tomcio to już nie dobry wieczór a dobra noc hehe jak zAWsze na poprawę humoru coś napiszesz ;) Spadam spać bo 5 wstaje, rano tylko zgarnąć sianko za NBA i do roboty hehe

wcaleniee 155

wcaleniee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Indiana jak we mgle:-D wczoraj bez PG na parkiecie z Cavaliers wyglądali identycznie. 0 pomysłu, pełne gacie i nie wiadomo kto ma kończyć.
E: Stuckey miał mieć limitowane minuty, zaraz się sam zlimituje, 2 faule w 2 posiadaniach:-D

siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no wlasnie, kara za te rundy i w dogrywce jeszcze 2 takie ktore byly wygrane

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
I ponownie, mają 4 na 2, fnatic nie ma czasu i wykładają się jakby pierwszy raz w tą grę grali...

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Złapałem Phoenix po 2.30, Milles juz raczej nie wroci,nie wyglądało to fajnie

tomcioomen666 14,9K

tomcioomen666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olesnica
Tomcio to już nie dobry wieczór a dobra noc hehe jak zAWsze na poprawę humoru coś napiszesz ;) Spadam spać bo 5 wstaje, rano tylko zgarnąć sianko za NBA i do roboty hehe

To miłej pracy i soboty i zgarnięcia kasy z NBA ja czekam na płkę over 1,5 i marnie to widzę :;/:

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To nie pisz bzdur i nie porównuj absencji PG z kolesiem który zagrał 10 meczów w lidze. Nic po meczu nie zobaczymy, bo to co napisałem już dawno zostało zweryfikowane i jeden mecz nic tutaj nie zmieni.

ogarnij sie, co zostalo zweryfikowane to ze napisales ze George jest allstarem a drugi jest rookie???? Jezeli nie zauwazasz tego ze jeden i drugi jest rownie waznym ogniwem w swojej druzynie to ja juz nie wiem w jaki sposob mam z Toba rozmawiac, probujesz jakos dowiesc swoich racji, kazda druzyna ma swojego lidera jaka druzyna taki lider, a pieprzenie ze to allstar przyprawia mnie o bol brzucha ze smiechu, mecz moze bedzie pozamiatany ale nie tylko z powodu straty jednego zawodnika

Status
Zamknięty.