>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
dla przypomnienia
Cuprum win @3,25
+1,5 seta @2,1

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Konta 3,75 Bet365 podbijam za drobne, to tylko 1 gem ;)

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Artorro, podział jest i będzie na zawsze ;) U nas jest za dużo charakternych ludzi i kibiców żyjących tym klubem, żeby przyjąć decyzję kilku chłoptasi opowiadających się za pozostałe 99%. Przez te 20 lat porobiło się za dużo znajomości na linii TKWM, żeby dorośli ludzie przez bandę jakichś decyzyjnych cpunów, zmieniali zdanie jak chorągiewki. BSNT, a tamtym z młyna lincz ;) Szkoda tylko, bo lubiłem raz na tydzień czy dwa przejść się na C, ale moja noga na tym sektorze już nie stanie, bo ciężko się się słucha bluzgów na kogoś, kto był bratem przez 20 lat i nagle przez wymysł mniejszości ma stać się wrogiem, żałosne ;) Na szczęście to tylko odłam. To jest zdanie wszystkich, no i szacun za transparent u nas ;) Szkoda, że motor namieszał, ale zależało im od 10 lat by to wszystko pomiędzy WKS i nami zniszczyć i im się udało. Cóż. Żyję się dalej. Na Wiśle TKWM bez zmian, a co piszą media i trole w necie, to ich sprawa.
Granada z Deportivo tak jak się spodziewałem, kopanina na 0:0 ;)

dl13 352

dl13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś wie o chodzi z wildcats? Najpierw uznało mi za wygraną, a potem cofneli i w kuponie jest jakby nie weszło, live score mówi że wygrali 106:103, o co chodzi?

R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Taka Svitolina seta z ledwo co bijąca Radwańską nie może ugrać, tutaj Konte pierzę. Parodia

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
over 2.5 w Gdańsku
over 2.5 w Las Palmas
City win
Bayern win
Co wy na to?

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Artorro, podział jest i będzie na zawsze ;) U nas jest za dużo charakternych ludzi i kibiców żyjących tym klubem, żeby przyjąć decyzję kilku chłoptasi opowiadających się za pozostałe 99%. Przez te 20 lat porobiło się za dużo znajomości na linii TKWM, żeby dorośli ludzie przez bandę jakichś decyzyjnych cpunów, zmieniali zdanie jak chorągiewki. BSNT, a tamtym z młyna lincz ;) Szkoda tylko, bo lubiłem raz na tydzień czy dwa przejść się na C, ale moja noga na tym sektorze już nie stanie, bo ciężko się się słucha bluzgów na kogoś, kto był bratem przez 20 lat i nagle przez wymysł mniejszości ma stać się wrogiem, żałosne ;) Na szczęście to tylko odłam. To jest zdanie wszystkich, no i szacun za transparent u nas ;) Szkoda, że motor namieszał, ale zależało im od 10 lat by to wszystko pomiędzy WKS i nami zniszczyć i im się udało. Cóż. Żyję się dalej. Na Wiśle TKWM bez zmian, a co piszą media i trole w necie, to ich sprawa.

Granada z Deportivo tak jak się spodziewałem, kopanina na 0:0 ;)

No i fajnie, dobrze się to czyta! ;) A transparent mistrzostwo świata, zresztą tym bez płetw też się bardzo spodobało, te brawa po wywieszeniu ???? Oby cały czas do przodu kolego, TKWM!

mieszko 70

mieszko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
over 2.5 w Gdańsku
over 2.5 w Las Palmas
City win
Bayern win

Co wy na to?

over w Gdańsku troche ryzykowowny patrząc na historie spotkań na 10 meczy tylko 2 razy pokryty

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zuchman +7 Punkty
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Siatkówka plażowa - CEV Satellite Pelhrimov
Di Giantommaso/Thiercy vs Perusic/Schweiner 1 @ 1.66
Berntsen/Sorum vs Zemljak/Pokeršnik 1 @ 1.53
@ 2.55 Bet365
Gramy! Mecze za godzinę.

rodzyn7 2,2K

rodzyn7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzień dobry.
Cilić -3 @2,19 pinek polecam na rozgrzewkę. ????

Status
Zamknięty.