>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jesteś dumą tego miasta, ale z płetwą czy bez płetwy? :cool:
Żeby nie było offtop, Roger - jesteś miszczem z tą plażówką! :grin: :grin: :grin:
99,9% kibiców Wisły jest bez płetwy i ma w sercu TKWM ;) Ta gimbaza z młyna, która powtarza słowa decyzyjnych jest wygwizdywana co mecz ;)
Dobra. Nikt nie pomaga, wchodzę w remis w Hiszpanii.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
99,9% kibiców Wisły jest bez płetwy i ma w sercu TKWM ;) Ta gimbaza z młyna, która powtarza słowa decyzyjnych jest wygwizdywana co mecz ;)

Teraz to już Ci nic nie da skoro to postawiłeś, ale Granada ma strasznie słabą obronę. Paco Jemez narzucił im taktykę bardzo ofensywną, przez którą w meczach z ich udziałem prawie zawsze pada dużo bramek. Nie gram meczów hiszpańskich średniaków bo często są remisy, ale szedłbym bardziej w Deportivo

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kaliano +7 Punkty
matty1991 +8 Punkty (plaża ;) dziękuje)
maciejka1519 +2 Punkty
janielski +7 Punkty
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Darcis 7-6 @4 bet365 Jeszcze trwa ale już rozliczam, to drewno Krawietz w życiu nie odłamie. ⛔

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tylko ja mam problem, żeby się dostać na 10 stronę tematu? ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

I o to chodzi, bez spiny oczywiście. W ogóle to co się u Was na trybunach dzieję to jakaś masakra, nie wiem jak teraz po kilku tygodniach, ale jak Śląsk był ostatnio na Reymonta to słychać było ten podział, aż w uszy piekło.

Ale to dobrze! Przykro, że kilka osób potrafi dla interesów zrobił takie podziały.. Ale oni się sami pogrążają - jak można wylecieć do swoich byłych kolesi po szalu z tekstem &quot;Gdzie jest Rolik?&quot; Dobrze wiedzą, bo byli na jego pogrzebie.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie da się opisać słowami w żadnej książce, ani nagrać filmu o kobiecym tenisie. Słowo komediodramat to obelga dla innych filmów z tego gatunku ????

Status
Zamknięty.