Hahah, to u każdego buka za takie coś jest zwrot przy kreczu.
Różnice są przy zakładach na zwycięstwo/porażkę.
No więc w czym problem? Ja nie narzekam..
No więc w czym problem? Ja nie narzekam..
W tym, że podajesz mylne informacje, krecz w betsyfach to po 1 secie porażka.
ja mam Baskonia over 79.5 w meczu po 1.7Baskonia - Olympiakos over 81,5 ht
Jak baskowie utrzymaja taki procent do polowy jak w meczu z realem to tu bedzie masa punktow do polowy. Oly tez zapewne odpowie a 82 punkty na takie druzyny warto sprobowac.
Co Ty bredzisz gościu? Nie podaje informacji tylko sam zapytałem bo nie wiedziałem. Facet zapytał jak mi rozliczyli więc napisałem, tyle w temacie.
Napisałeś sam na forum, że krecz to zawsze zwrot, wchodzą tutaj ludzie, którzy się nie znają na regulaminach i mogą się takim czymś zasugerować i niemiło rozczarować w przyszłości, bo nie wiedzą, że miałeś na myśli tak oczywistą rzecz jak to, że krecz przy zakładzie na handicap to zwrot.
Spodobał mi się ten Pakt, zobaczymy co dalej z tego wyniknie. Za Inglotów zwrot.Sorry za offtop, zna ktoś z was jakiś ambitny polski serial? Tym, którzy nie oglądają serdecznie polecam Belfer, dopiero 5 odcinków wyszło a jest mega wciągający.
@topic
Inglot/Mergea @1,70 bet365
W Betsafe po 1. secie liczy się wygrana/przegrana.
edit: Chociaż chyba się pomyliłem. Daj znać.
zwrot
Spodobał mi się ten Pakt, zobaczymy co dalej z tego wyniknie. Za Inglotów zwrot.
Dorzucić można WatahęSpodobał mi się ten Pakt, zobaczymy co dalej z tego wyniknie. Za Inglotów zwrot.
ja mam Baskonia over 79.5 w meczu po 1.7
i siedź już cicho, bo się pogrążasz, pomijąc granie u buka, którego regulaminu nie znamy