>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Baskonia - Olympiakos over 81,5 ht
Jak baskowie utrzymaja taki procent do polowy jak w meczu z realem to tu bedzie masa punktow do polowy. Oly tez zapewne odpowie a 82 punkty na takie druzyny warto sprobowac.
W meczu murarza over 9.5 po 1.8 w secie.

pinturicchio 70

pinturicchio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torino
W tym, że podajesz mylne informacje, krecz w betsyfach to po 1 secie porażka.

Co Ty bredzisz gościu? Nie podaje informacji tylko sam zapytałem bo nie wiedziałem. Facet zapytał jak mi rozliczyli więc napisałem, tyle w temacie.

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Filipin
Baskonia - Olympiakos over 81,5 ht

Jak baskowie utrzymaja taki procent do polowy jak w meczu z realem to tu bedzie masa punktow do polowy. Oly tez zapewne odpowie a 82 punkty na takie druzyny warto sprobowac.
ja mam Baskonia over 79.5 w meczu po 1.7

F 129

fascio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nipy mogą mieć ciężko ;/
E. Handi nie pokryja na bank oby tylko wygrali -.-

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co Ty bredzisz gościu? Nie podaje informacji tylko sam zapytałem bo nie wiedziałem. Facet zapytał jak mi rozliczyli więc napisałem, tyle w temacie.

Napisałeś sam na forum, że krecz to zawsze zwrot, wchodzą tutaj ludzie, którzy się nie znają na regulaminach i mogą się takim czymś zasugerować i niemiło rozczarować w przyszłości, bo nie wiedzą, że miałeś na myśli tak oczywistą rzecz jak to, że krecz przy zakładzie na handicap to zwrot.

pinturicchio 70

pinturicchio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torino
Napisałeś sam na forum, że krecz to zawsze zwrot, wchodzą tutaj ludzie, którzy się nie znają na regulaminach i mogą się takim czymś zasugerować i niemiło rozczarować w przyszłości, bo nie wiedzą, że miałeś na myśli tak oczywistą rzecz jak to, że krecz przy zakładzie na handicap to zwrot.

Pokaż mi gdzie tak napisałem?

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mam Baskonia over 79.5 w meczu po 1.7

dobry bet nie spojrzalem na linie druzyn z drugiej strony Oly chyba troche lepiej broni jak real wiec w drugiej polowie moga troche przystopowac z punktami ale mozna sobie pisac i tak wszystko zweryfikuje boisko

jesse 269

jesse

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W porę zamknąłem, coś mi ten NIP śmierdział, dziękuwa tam koleżkom co wstawili dzisiaj ładne ako z CS-a ????

pinturicchio 70

pinturicchio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torino
i siedź już cicho, bo się pogrążasz, pomijąc granie u buka, którego regulaminu nie znamy

Chyba się to różni od tego co Ty napisałeś, że niby ja byłem pewny zwrotu. Facet napisał abym dał znać więc napisałem, że otrzymałem zwrot.
I nie mów mi co mam robić a pogrążasz się swoim avatarem.

Status
Zamknięty.