>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cs Ci nie wejdzie ale cos z NBA mozesz podac ????

No wiem, że nie wjedzie. Na pinnku miałem zagrane handi +2,5 Cloud9 na tą mapę, więc tragedii nie ma.

Stawiaj domy, nerki i żony na over w meczu Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves. To jest jakaś pomyłka buków ta linia.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
No wiem, że nie wjedzie. Na pinnku miałem zagrane handi +2,5 Cloud9 na tą mapę, więc tragedii nie ma.

Stawiaj domy, nerki i żony na over w meczu Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves. To jest jakaś pomyłka buków ta linia.

u are sure?

tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Nie wiem czemu, ale mam dziwne wrażenie ze tu właśnie będzie under...
W sensie u szerszeni
To samo miałem pisac.
P.S over w sacramento
Bogdanowic over 14.5 tez roządny typ

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Faktycznie dziwna ta linia, jeszcze spadła w stosunku do tego co wystawili.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Faktycznie dziwna ta linia, jeszcze spadła w stosunku do tego co wystawili.
Nie mam pojęcia czemu jest taka. Ja bym tu wystawiał przynajmniej 210. Może jest coś o czym nie wiem. Może styl gry obu drużyn ulegnie wielkiej zmianie w tym sezonie? W każdym razie w poprzednim sezonie ta linia wchodzi bez problemu, a wielkich zmian w rosterach nie widzę.
Jose - nic nie dorzucałbym do dubelka, ładowanie w najwyższy możliwy over jest bezpieczniejsze niż dodawanie czegoś z tej nocy. Wydaje mi się, że NY Knicks są pewnym betem, ale to jest dziwna drużyna i nigdy nie wiadomo co odwalą. Z underdogów wydaje mi się, że Hornets i Pacers biorą, ale póki co nic poza tym overem nie stawiam.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie mam pojęcia czemu jest taka. Ja bym tu wystawiał przynajmniej 210. Może jest coś o czym nie wiem. Może styl gry obu drużyn ulegnie wielkiej zmianie w tym sezonie? W każdym razie w poprzednim sezonie ta linia wchodzi bez problemu, a wielkich zmian w rosterach nie widzę.

Jest nowy trener w Kings, Joerger grał w Grizzlies defensywnie i gdzieś czytałem że wzięli go do Sacramento bo chcą grać wolniej, w każdym razie nie sądzę żeby teraz mieli grać mecze underowe na takiej linii.

jesse 269

jesse

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli ktoś szuka dubelka do tego overu Kings-Timberwolves to polecam max
LOL Worlds Champs
SK Telecom T1 1.22 całoroczny
wiadomo, że w sporcie nie ma pewniaków, ale to jest naprawdę jeden z tych pewniejszych pewniaków, ja sam pograłem mocniej handicap -1,5 SKT1 1.57

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie ma to jak pograc over na faworyta do ht a tu taki wynik i brakuje 2 punktow, mialem grac over na mecz to kombinacji mi sie zachcialo
over Las Animas ⛔

Status
Zamknięty.