>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
cinoj 160

cinoj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A na 2 nie lepiej postawić na Optic? Tak przynajmniej po statach sądzę...

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Optic Gaming @5,0 bet365
Bez jaj, że taki kurs. Optic z tego co kojarzę dają radę na overpassie, więc jeżeli wygrają swoją mapę to jest szansa na powodzenie zakładu. Ja biorę, nie za mocna stawka, ale też nie jakieś ochłapy.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Optic Gaming @5,0 bet365

Bez jaj, że taki kurs. Optic z tego co kojarzę dają radę na overpassie, więc jeżeli wygrają swoją mapę to jest szansa na powodzenie zakładu. Ja biorę, nie za mocna stawka, ale też nie jakieś ochłapy.

zdecydowanie odradzam

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale ile postawiles ???? ?

Niestety takich informacji nie udzielam. No ale nawet nie o kasę mi chodzi, tylko o to, ze cos takiego się stalo w ogole. Żeby jeszcze grali jakims drugim skladem czy cos, a tu grają na Camp Nou z Messim, Suarezem i Neymarem z Granada i jak na zlosc caly mecz na stojaka. Dałbym Under 5,5 to by pewnie im się zachciało 6 strzelić.

W ogole to dolozylem to do roznych żeby troche kurs podbić. Dawno czegos takiego nie zrobiłem i od razu kara : ) Czasem mam wrażenie, ze może się naprawde wydarzyć wszystko żeby tylko człowiek nie wygral

R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Galdos / Mayer @2,0 forBet
Behar co prawda doświadczony i dobry zawodnik, ale jego kompan troszkę gorszy i myślę, że Mayer i Galdos to wezmą. Może być ciężki mecz jak widac

minglee 312

minglee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100
Pytanie do speców od kosza, jest jakiś sens teraz ruszać overy w NBA? mam wrażenie, że poza GSW wszystkie spotkania wczoraj były raczej underowe

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ktoś kto często korzysta z YouTuba zauważył, że ostatnimi dniami przed praktycznie każdym filmikiem/muzyką jest reklama ?
Wcześniej były także ale nie z taką częstotliwością.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie do speców od kosza, jest jakiś sens teraz ruszać overy w NBA? mam wrażenie, że poza GSW wszystkie spotkania wczoraj były raczej underowe

Denver - Portland spokojnie można

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Eire
Nie wiem czemu, ale mam dziwne wrażenie ze tu właśnie będzie under...
W sensie u szerszeni

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Optic Gaming @5,0 bet365

Cs Ci nie wejdzie ale cos z NBA mozesz podac ????

Status
Zamknięty.