>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Są na 10 miejscu. Do 8 brakuje im coś koło 500 pkt. Więc chyba mają z tego co patrzę chociaż w 100% pewny nie jestem.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja ładuje jednak w Kolumbijczyków bo motywacja na pewno będzie, a kursy przesadzone.
I życzę wygranej. Na Granollersa z Sockiem nie grałem, także tylko na zwykłej racji mi nie zależy.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanko do ludzi interesujących się NBA. Czy Miami oprócz Wade&#39;a zostało jeszcze jakoś poważnie osłabione? Bo patrzę właśnie na kursy na mecz Orlando vs Miami i dziwi mnie aż taki duży kurs na Heat. Nie śledzę bliżej rosterów, znam tylko poszczególne głośniejsze transfery, ale wydaje mi się że value na Heat bo magicy w tamtym sezonie nie zachwycali

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Brawo Muller i sorki za wyzwiska po 1 secie ????
Grzesiu potwierdza że ma raka

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanko do ludzi interesujących się NBA. Czy Miami oprócz Wade&#39;a zostało jeszcze jakoś poważnie osłabione? Bo patrzę właśnie na kursy na mecz Orlando vs Miami i dziwi mnie aż taki duży kurs na Heat. Nie śledzę bliżej rosterów, znam tylko poszczególne głośniejsze transfery, ale wydaje mi się że value na Heat bo magicy w tamtym sezonie nie zachwycali

Bosh wypada ze względu na kontuzje. Generalnie obecnie celem Heat na pewno nie jest walka o PO i wg. mnie będą jedną ze słabszych ekip na wschodzie. Orlando dokonało kilku transferów, które nie wiadomo jak wpłyną na drużynę, ale to może być ekipa, która odpowiednio poukładana może być mocna w defensywie a z takimi zawsze się ciężko gra.

Heat to cień zespołu sprzed 2 lat więc takie kursy zupełnie nie mogą dziwić.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
darkadi +2 Punkty
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bosh wypada ze względu na kontuzje. Generalnie obecnie celem Heat na pewno nie jest walka o PO i wg. mnie będą jedną ze słabszych ekip na wschodzie. Orlando dokonało kilku transferów, które nie wiadomo jak wpłyną na drużynę, ale to może być ekipa, która odpowiednio poukładana może być mocna w defensywie a z takimi zawsze się ciężko gra.

Wielkie dzięki, czyli no bet

pato210 2K

pato210

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bytovia - Arka Over 0,5 HT @ 1,80 Bet365
Polecam !

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
gsmfon +1 Punkty
aikman +4 Punkty
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Trochę się zgadzam i trochę nie. Heats najsłabsi od wielu lat - tak, ale nie uważam, żeby Heat ze Spoelstrą, Dragicem i Whitesidem nie chcieli walczyć o PO. Nie znam dokładnie aktualnego rosteru Orlando, ale przyjrzę się później temu meczowi jakby ktoś chciał znać moją opinię to można podbijać na priv.

C 370

cinek9191

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
hejka
Ventspils -2,5 @1,83 bet365
*kosz*1kwarta*jak dla mnie za mała linia... ( odnośnie całego meczu stawiam tutaj, że Vent. wygra z rosą z 13-17 pkt całe spotkanie.

edit1: Pobieram także po +1,5 @1,71
*przy stanie 0-3

Status
Zamknięty.