Ja zostaje przy swoim ????Wysokiej klasy to bym nie powiedział.
Jedynie ludzie, którzy w singlu i w deblu radzą sobie po prostu dobrze.
http://www.atpworldtour.com/en/rankingsA Cabale mają szanse na finały?
I takie wymiany opinii szanuję mocno.Ja zostaje przy swoim ????
I życzę wygranej. Na Granollersa z Sockiem nie grałem, także tylko na zwykłej racji mi nie zależy.Ja ładuje jednak w Kolumbijczyków bo motywacja na pewno będzie, a kursy przesadzone.
Pytanko do ludzi interesujących się NBA. Czy Miami oprócz Wade'a zostało jeszcze jakoś poważnie osłabione? Bo patrzę właśnie na kursy na mecz Orlando vs Miami i dziwi mnie aż taki duży kurs na Heat. Nie śledzę bliżej rosterów, znam tylko poszczególne głośniejsze transfery, ale wydaje mi się że value na Heat bo magicy w tamtym sezonie nie zachwycali
Bosh wypada ze względu na kontuzje. Generalnie obecnie celem Heat na pewno nie jest walka o PO i wg. mnie będą jedną ze słabszych ekip na wschodzie. Orlando dokonało kilku transferów, które nie wiadomo jak wpłyną na drużynę, ale to może być ekipa, która odpowiednio poukładana może być mocna w defensywie a z takimi zawsze się ciężko gra.
Heat to cień zespołu sprzed 2 lat więc takie kursy zupełnie nie mogą dziwić.
Do matki sobie szczekaj w ten sposob
Warto grac cos w strone Utah?
Bosh wypada ze względu na kontuzje. Generalnie obecnie celem Heat na pewno nie jest walka o PO i wg. mnie będą jedną ze słabszych ekip na wschodzie. Orlando dokonało kilku transferów, które nie wiadomo jak wpłyną na drużynę, ale to może być ekipa, która odpowiednio poukładana może być mocna w defensywie a z takimi zawsze się ciężko gra.
Heat to cień zespołu sprzed 2 lat więc takie kursy zupełnie nie mogą dziwić.