>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Jakie typy na mecz Goffin z Bagieta? Granie na wygraną Knicks to szaleństwo?

Szaleństwo może nie, aczkolwiek wątpie, że Cavsi po dostaniu pierścieni będą chcieli przegrać ten mecz. Szczególnie LBJ, któremu już w karierze NYK robili takie psikusy.

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bagieta jak kaszle :grin: Juz myslalem, ze bedzie wymiotował jak Benek kiedys.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@pablokon7
Używaj opcji &#39;edytuj&#39;. Dzięki temu nie ma niepotrzebnego spamu.

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma żywcem co pograć trzeba iść spać żeby wstać na stołowego rano. Rusza kolejny turniej

5567 719

5567

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ma żywcem co pograć trzeba iść spać żeby wstać na stołowego rano. Rusza kolejny turniej
3 pierwsze mecze NBA nowego sezonu + 11 spotkań NHL, ale niektorzy ida spac, zeby od rana ogladac ping ponga :grin: Dobrze mimo wszystko, ze ten świat jest tak zróżnicowany :]:]

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
pietia +4 Punkty
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bagieta salbiutko jak ugra gema biore 1.5 na seta na Belga
przy serwisie Gofęę nie istnieje a i wyglada na jakiegos takiego zchorowanego

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
3 pierwsze mecze NBA nowego sezonu + 11 spotkań NHL, ale niektorzy ida spac, zeby od rana ogladac ping ponga :grin: Dobrze mimo wszystko, ze ten świat jest tak zróżnicowany :]:]
NBA to i bym może obejrzał. Hokeja nie lubie, jak już stawiałem to nie chciało mi się oglądać a wyniki zawsze na odwót, nie dla mnie sport po prostu. W tenisa stołowego grałem/trenowałem, cos tam gram do dzisiaj i poznaje już tych graczy w Ochsenhausen ;) i całkiem całkiem na tym wychodzę
E: hahahaa Bagieta co dyskusja z sędzią, no ale ma chłopina racje. ????
Aż wyliczył do 5 ????

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
NHL sam w sobie jest w porządku, ale jak zaczyna się czekanie na mecz od początku czyli 10 minut minimum opóźnienia, tercja grana na 3x reklamę i z meczu co zaczął się o 1 zaczął kończy się o 4 a to jest już średnio. Kiedyś szukałem stron co mają pełne mecze i z chęcią obejrzałbym o poranku, ale wiadomo nie znając wyniku najlepiej a nie w nagłówku wisi winik. TVP daje mecz raz na x czasu, to raczej odpada stawianie na siłę ich meczów, jak ten ostatni co w czapkach bramkarze stali. ???? Macie na to jakieś lekarstwo, czy pozostaje tylko wieczorny live do rana?

deepred 6,6K

deepred

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Enfield, Middlesex, United Kingdom
NHL sam w sobie jest w porządku, ale jak zaczyna się czekanie na mecz od początku czyli 10 minut minimum opóźnienia, tercja grana na 3x reklamę i z meczu co zaczął się o 1 zaczął kończy się o 4 a to jest już średnio. Kiedyś szukałem stron co mają pełne mecze i z chęcią obejrzałbym o poranku, ale wiadomo nie znając wyniku najlepiej a nie w nagłówku wisi winik. TVP daje mecz raz na x czasu, to raczej odpada stawianie na siłę ich meczów, jak ten ostatni co w czapkach bramkarze stali. ???? Macie na to jakieś lekarstwo, czy pozostaje tylko wieczorny live do rana?

Kiedyś reddit nagrywał mecze, jak jest teraz to nie mam pojęcia.

Status
Zamknięty.