valentine28
Forum VIP
Real Madryt +2.5 @1.83
Bez przesady , baskonia po przerwie powinna siąść, a procent spaść
kpina co oni zrobili w końcówce...
Real Madryt +2.5 @1.83
Bez przesady , baskonia po przerwie powinna siąść, a procent spaść
albo jednak dali im wygrać bo po meczu się cieszyliale Real się zbłaźnił ????
Jakie typy na mecz Goffin z Bagieta? Granie na wygraną Knicks to szaleństwo?
Brazylijska liga poprawkaPiłka nożna Argentyna: Oeste - Luverdense można dac 1 bo cisna cale 20 minut bez odzewu gości, ja zagrałem za 10 over 0,5 gola 1 połowa za 2,2kurs
3 pierwsze mecze NBA nowego sezonu + 11 spotkań NHL, ale niektorzy ida spac, zeby od rana ogladac ping ponga :grin: Dobrze mimo wszystko, ze ten świat jest tak zróżnicowany :]:]Nie ma żywcem co pograć trzeba iść spać żeby wstać na stołowego rano. Rusza kolejny turniej
NBA to i bym może obejrzał. Hokeja nie lubie, jak już stawiałem to nie chciało mi się oglądać a wyniki zawsze na odwót, nie dla mnie sport po prostu. W tenisa stołowego grałem/trenowałem, cos tam gram do dzisiaj i poznaje już tych graczy w Ochsenhausen3 pierwsze mecze NBA nowego sezonu + 11 spotkań NHL, ale niektorzy ida spac, zeby od rana ogladac ping ponga :grin: Dobrze mimo wszystko, ze ten świat jest tak zróżnicowany :]:]
NHL sam w sobie jest w porządku, ale jak zaczyna się czekanie na mecz od początku czyli 10 minut minimum opóźnienia, tercja grana na 3x reklamę i z meczu co zaczął się o 1 zaczął kończy się o 4 a to jest już średnio. Kiedyś szukałem stron co mają pełne mecze i z chęcią obejrzałbym o poranku, ale wiadomo nie znając wyniku najlepiej a nie w nagłówku wisi winik. TVP daje mecz raz na x czasu, to raczej odpada stawianie na siłę ich meczów, jak ten ostatni co w czapkach bramkarze stali. ???? Macie na to jakieś lekarstwo, czy pozostaje tylko wieczorny live do rana?3 pierwsze mecze NBA nowego sezonu + 11 spotkań NHL, ale niektorzy ida spac, zeby od rana ogladac ping ponga :grin: Dobrze mimo wszystko, ze ten świat jest tak zróżnicowany :]:]
NHL sam w sobie jest w porządku, ale jak zaczyna się czekanie na mecz od początku czyli 10 minut minimum opóźnienia, tercja grana na 3x reklamę i z meczu co zaczął się o 1 zaczął kończy się o 4 a to jest już średnio. Kiedyś szukałem stron co mają pełne mecze i z chęcią obejrzałbym o poranku, ale wiadomo nie znając wyniku najlepiej a nie w nagłówku wisi winik. TVP daje mecz raz na x czasu, to raczej odpada stawianie na siłę ich meczów, jak ten ostatni co w czapkach bramkarze stali. ???? Macie na to jakieś lekarstwo, czy pozostaje tylko wieczorny live do rana?