>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jednak rzeczywiście, Elias patologia. Wyrzucił banalny fh dwa metry w aut, potem wydawałoby się prosty bh w aut. Później dobra ofensywna akcja Ghema i stary dziad ma 0:40.

F 129

fascio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wjechałem sobie w Paire solo i w Eliasa solo widze dziś utopiony po pachy ????

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gastao Elias @2.50
Ja wchodzę mocno.

⛔ uwalone grubo

Niech ktoś mi wytłumaczy, jakim sposobem Elias pokonał clayu Souse, Cuevasa i Carreno-Buste, skoro nie może poradzić sobie z jebananym Ghemem w turnieju, który wygrał rok wcześniej.
Wspaniały Polak Zbigniew Stonoga wiedziałby co powiedzieć w takiej sytuacji.

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Nosz w pytę węża! Postawiłem sobie dzisiaj kupon AKO z samego kosza, handicapy. Wszystko mi weszło, tak jak sobie obstawiłem, odświeżam saldo, nic na koncie nie przybywa (całoroczny), a kupon rozliczony, bo nie mam nic do zamknięcia. Patrzę na kupon i oczom nie wierzę... Dodawałem do kuponu z alternatywnych handicapów typ na Bonn -7,5 po kursie około 1,30, a zamiast tego mam dodany Bonn linię podstawową -13,5 po kursie 1,90 i oczywiście tym nie wszedł, bo Bonn wygrał 9cioma punktami... Ja pierdykam, miał ktoś podobną sytuację?

Sorry za spam, ale może jednak ktoś tak miał?

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
⛔ uwalone grubo

Niech ktoś mi wytłumaczy, jakim sposobem Elias pokonał clayu Souse, Cuevasa i Carreno-Buste, skoro nie może poradzić sobie z jebananym Ghemem w turnieju, który wygrał rok wcześniej.
Wspaniały Polak Zbigniew Stonoga wiedziałby co powiedzieć w takiej sytuacji.

Proponuję ochłonąć trochę. A co do eliasa. Przecież on gra w turniejach atp, to po co ma się wysilać na jakimś czelku? wziął za udział kasę i jedzie dalej ????

C 370

cinek9191

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ciekawe jak długo Baskonia bedzie grać na takim %

Oby jak najdłużej, na prawdę niezłą solidną koszykówkę dziś grają. Tak jak piszesz % niezły, a pod koszem na +. Malutki 1-1,5 min w drugiej kwarcie słabsze ale tak pozytywnie!

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Nie robię tego od dziś, stało mi się tak pierwszy raz w trakcie obstawiania również widniał handicap -7,5 Bonn....

zuchman 4K

zuchman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
miałem identyczną sytuację i również w koszykówce i również z alternatywnym hc
tłumaczyłem że jest jakiś błąd, ściągnąłem jakiś programik który robi co 1 sec printscreena, zademonstrowałem i zarejestrowałem ten błąd, zagrałem po 1zł jeszcze raz te same zdarzenia i wysłałem im linka.
na nic się to nie zdało stwierdzili że wszystko jest ok i wybrałem inny zakład (screeny co 1 sek, ewidentnie podświetlony bet itp.)
rozmowa z kierownikiem nic nie dała, w geście dobrej woli, po 5 dniach łaskawie dali freebeta na kwotę 1 z zakładów.
to som uje proszę ksiendza.

tylko że ja skapnąłem się minutę przed meczem, i zanim nagrałem całą akcję to już się rozpoczął mecz...

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bochnia
@cinek9191

Szkoda ze poszedłem za innymi i pograłem na Real po przerwie zrobi sie ciekawie także wyczuwam dobry mecz do samego końca!

Over 43,5 w 3k @ 1,83 b365

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proponuję ochłonąć trochę. A co do eliasa. Przecież on gra w turniejach atp, to po co ma się wysilać na jakimś czelku? wziął za udział kasę i jedzie dalej ????

Gdzie jedzie? Do Ekwadoru na kolejnego, takiego samego czelka?
Jakby wybierał się do Paryża, to mógłbym to jeszcze zrozumieć. Po co pisać, że &quot;dobrze być tutaj ponownie&quot; i &quot;liczę na Wasze wsparcie&quot;. Tak zachowuje się zawodnik, który przyjechał po 500 dolarów i zlecieć 7 miejsc w rankingu?

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Ktoś wcześniej pytał o to czemu Thierry Henry jest w Indiach i komentuje.
Odpowiedź to pojechał tam nie przez Sky Sports tylko przez Pumę.

R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pamiętacie mecz Def. La Bocana - Real Garcilaso? Co zaczęli rzucić kamieniami? Sts zrobił mi zwrot za ten mecz, chociaż początkowo widniał minus.

D 570

duff999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Ne ma co brać pod uwage meczu z Monfilsem bo on ten mecz totalnie wytankował tak jak tamtego dnia Bautista z Bublikiem. W 2 secie Monfils wyrzucał wszystko jak leci.

Status
Zamknięty.