A z czego tu się cieszyć, ze tylko o Swój biznes dba? Nie, nie stawiam tenisa:]
To fakt, kanał genialny. Poza tym idealnie dopracowana ramówka wydarzeń na http://www.supertennis.tv
NC+ 306, w Polsacie też miałem ale nie pamiętam kanału.
A o czyj ma dbać ? Twój ?
Nie, niech dba o swój tylko to akurat nie jest dla mnie powód do dumy ze nosi polskie nazwisko. Sorry nie będę się unosił patriotycznie bo to Polka jest, bo akurat ona niewiele dla kraju zrobiła
2:6 iziSelby - Trump - under 8,5 @1.90 bet365. Mareczek dzisiaj katastrofa, powinno być 4:0 po pierwszej parti, uratowała go wbita przez przypadek żótła. Odstawne źle, wbija źle
Haha to miała brać miecz i walczyć ? Jakie Wy ludzie macie dziwne odruchy. Ona jest sportowcem a nie politykiem. A co zrobił takiego Małysz dla przykładu ?
Na przykład, jeśli nie miała chęci walczyć na olimpiadzie to mogła oddać swoje miejsce komuś innemu kto by chociaż powalczył a nie lecieć na darmowy shoping. Nie poraz pierwszy to sie zdarzylo i nie poraz ostatni zapewne. Niech sobie zarabia kasę, nic mi do tego, ale skoro zgadza sie reprezentować swoją ojczyznę to niech to robi godnie, a nie to co pokazuje grając dla repry.
A bo Ty wiesz, że odpuściła fakt. Nie masz pojęcia o czym mówisz.
Na teraz Dignitas vs Godsent 1 1.44
Godsent grało przed chwila trzy mapy, ciezki rywal, krotka przerwa. Dignitas to wezmie.
Na przykład, jeśli nie miała chęci walczyć na olimpiadzie to mogła oddać swoje miejsce komuś innemu kto by chociaż powalczył a nie lecieć na darmowy shoping. Nie poraz pierwszy to sie zdarzylo i nie poraz ostatni zapewne. Niech sobie zarabia kasę, nic mi do tego, ale skoro zgadza sie reprezentować swoją ojczyznę to niech to robi godnie, a nie to co pokazuje grając dla repry.
No właśnie , wielu "znafcom" wydaje się że z Isią można wygrać silnie bijąc i troszkę trafiać , bo przecież "biedaczka w ogóle w tenisa grać nie umie"...Podziwiam was chłopaki zamiast sie cieszyć ze mamy bardzo dobra tenisistkę to siedzący przed komputerami specjaliści cały czas musza pisac jaka to ona słaba bla bla bla -.- Serio ludzie...
No właśnie , wielu "znafcom" wydaje się że z Isią można wygrać silnie bijąc i troszkę trafiać , bo przecież "biedaczka w ogóle w tenisa grać nie umie"...
i jak ona w ogóle śmie wygrywać w turniejach WTA ????????: