>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
R 267

robssson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I juz przełamanie na początek. No to jasna sprawa.
e: Co psuje Ukrainka, to jej.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@mati89
Nie masz Super Tennis przypadkiem? Mają wykupione co tylko jeśli chodzi o WTA. Przy okazji można się nauczyć kilku włoskich, tenisowych powiedzonek ????

G 68

grota

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Heh chciałem za drobne zagrać tranmere - wrexham bts w 63 minucie przy 0-0 ale jestem na telefonie i w tej apce zapisuje się ostatnia stawka jaka się grało. A co gorsze jednym kliknięciem można zagrać za tą stawkę. No i palec mi się omsknal i poszło grubiej. Na szczęście minute po obstawieniu wpadło na 1-0 więc mogłem zamknąć za wysokość stawki. Jestem na zero i jeszcze może być trzykrotnosc stawki do przodu jak wpadnie na 1-1 ;p uff

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
IGame z meczu na mecz coraz lepiej. Na catche Kinguin wcale mocne nie jest a Igame na catche powalczył z Norwegami, którzy są mocniejsi od polskiej grupy. Nie wydaje mi się aby Polacy byli takimi faworytami na 3 mapie szczególnie po przegranej drugiej.
Dlatego:
3 mapa:
Igame +3,5 1,869
Igame 2,82

sixeros 847

sixeros

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
IGame z meczu na mecz coraz lepiej. Na catche Kinguin wcale mocne nie jest a Igame na catche powalczył z Norwegami, którzy są mocniejsi od polskiej grupy. Nie wydaje mi się aby Polacy byli takimi faworytami na 3 mapie szczególnie po przegranej drugiej.

Dlatego:

3 mapa:
Igame +3,5 1,869
Igame 2,82

SKoro piszesz Catche to chyba pojecia o csie nie masz :zoltakartka:

crisoo 248

crisoo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bytom

Dlatego:

3 mapa:
Igame +3,5 1,869
Igame 2,82

Jak można pisać, że Polacy nie są mocni na cache, jak jest to ich jedna z najlepszych map?

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
@mati89

Nie masz Super Tennis przypadkiem? Mają wykupione co tylko jeśli chodzi o WTA. Przy okazji można się nauczyć kilku włoskich, tenisowych powiedzonek ????

Super kanał, kurniki męskie też pokazują.

Nie wiem jak na kablówkach, ale na nc+ czy polsacie napewno jest.

F 129

fascio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podziwiam was chłopaki zamiast sie cieszyć ze mamy bardzo dobra tenisistkę to siedzący przed komputerami specjaliści cały czas musza pisac jaka to ona słaba bla bla bla -.- Serio ludzie...

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak można pisać, że Polacy nie są mocni na cache, jak jest to ich jedna z najlepszych map?
Bycie mocnym a najlepsza mapa to nie to samo ???? Patrząc jak Igame rozwija się na tym turnieju i zgrywa mam prawo sądzić, że to są drużyny o podobnych umiejętnościach.
Pisałem z telefonu dlatego przejęzyczenie.

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Eire
Podziwiam was chłopaki zamiast sie cieszyć ze mamy bardzo dobra tenisistkę to siedzący przed komputerami specjaliści cały czas musza pisac jaka to ona słaba bla bla bla -.- Serio ludzie...

A z czego tu się cieszyć, ze tylko o Swój biznes dba? Nie, nie stawiam tenisa:]

Status
Zamknięty.