>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
pato210 2K

pato210

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trump - Selby 5 Frame @ 1,83 Bet365
Pobierać !!! zaraz zaczynaja

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Oglądał ktoś Raonica? Tylko z Jazirim miał spacerek, a tak to trochę go walki mecze kosztowały, więc może wcale nie jest w takiej super formie?
Dimitrov zaskakuje co mecz, bardzo fajnie gra, z Nadala zrobił ścierkę, łyknął Pouille który jest w nieziemskiej formie, do tego dochodzi H2H na korzyść Dimy.
Skłaniał bym się pójść w stronę Dimitrova dzisiaj, ale chciałbym poznać zdanie kogoś kto oglądał Raonica - jest do ruszenia przy swoim serwisie czy nie?

Hala imo sprzyja w stronę Dimy i ja dzisiaj tak idę.

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Selby - Trump - under 8,5 @1.90 bet365. Mareczek dzisiaj katastrofa, powinno być 4:0 po pierwszej parti, uratowała go wbita przez przypadek żótła. Odstawne źle, wbija źle

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Svitolinko kochana prosze cie zniszcz Isie Pisie ????
Jest w koncu wysoka forma , wiec idealna okazja aby tego dokonac.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Uwaga uwaga
Proszę sprawdźcie wszyscy jak macie w meczu Dania-Singapour handicapy na 2 mapę.
CS:GO-&gt; World championship-&gt; rundy handicap
Czy u was także jest Dania +9.5?
Jeżeli tak to gracie to stawiając nawet domy. Nie wiem dlaczego ale jest dania- +9.5 a na Singapur -9.5. Ewidentny błąd bukmachera, ciekawe jak to rozliczą, ja już władowałem w to wszystko co mam ????

Dla porównania pinnacle ma na obie mapy -9.5 na danie ????

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uwaga uwaga
Proszę sprawdźcie wszyscy jak macie w meczu Dania-Singapour handicapy na 2 mapę.
Jeżeli tak to gracie to stawiając nawet domy. Nie wiem dlaczego ale jest dania- +9.5 a na Singapur -9.5. Ewidentny błąd bukmachera, ciekawe jak to rozliczą, ja już władowałem w to wszystko co mam ????

Prosze ciebie, sprawdz maila ???? ????

szpil 313

szpil

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Uwaga uwaga

Na Bet365 jest ok Dania -9.5

miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Uwaga uwaga

U mnie Dania -9,5. Dostaniesz zwrot ????

BTW Islandia skuteczność w karnych 0/4 ????

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
valentine przecież to oczywiste, że dostaniesz za to zwrot ;) nawet jeśli się zobaczy takie wtopy, to lepiej zagrać i nie afiszować się z tym. Mi się 2 razy takie coś na betssonie udało.

krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Klubowe mecze towarzyskie kobiet, z oferty bet365, spotkanie: Halkbank vs Manisa kobiety siatkówka typ: 1 set handicap dodatni Manisa +10,5 pkt-a po 1,83, Manisa do 15 minimum i wchodzi

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kantini +1 Punkty (Również śledzę i korzystałem z typów, pozdrawiamy z Januszem Traczem :D)
C 370

cinek9191

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hejka; 1 kuponik na dziś
+2,5 dla Islandii w 1 połowie @ 1,75 bet365

*ręczna

✅ ale z tego co widziałem 2 karne nie trafione... masakra. Przy 11-11 zawiache złapały, że hej

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kaliano +7 Punkty
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
✅ ale z tego co widziałem 2 karne nie trafione... masakra. Przy 11-11 zawiache złapały, że hej
Ja naliczyłem 4 :/ Ale powinny to ogarnąć, wczoraj ze Szwedkami też I połowę zagrały tragicznie a w drugiej się spięły. Zauważyłem, że w I eksperymentują ( jakieś zmiany bramkarki na zawodniczkę z pola), a w drugiej grają normalnie.

C 370

cinek9191

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja naliczyłem 4 :/ Ale powinny to ogarnąć, wczoraj ze Szwedkami też I połowę zagrały tragicznie a w drugiej się spięły. Zauważyłem, że w I eksperymentują ( jakieś zmiany bramkarki na zawodniczkę z pola), a w drugiej grają normalnie.

No to nieźle. Akurat widziałem dwa... dobrze , ze tych koljnych dwóch nie widziałem bo bym się tylko nawkur...rzał xD

Status
Zamknięty.