>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
miqer120 763

miqer120

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poludnie
Zagrałem over 51,5 na CL. Laik jestem, ale ruskie chyba szybko grają i kurs 2,10 więc dobry. H2h stare jak świat ale mimo wszystko 2 spotkania mega overowe. Co myślisz?

Spotkanie underowe, ale linia dosyć niska więc może sie udać pokryć.Ruscy sami w sobie nie rzucają dużo bramek, nie są też na tyle zarysowanym faworytem by rzucić zbyt wiele. W dwóch pierwszych meczach LM nie byli faworytami i nie narzucali tempa meczu.Macedończycy z kolei są mocno underowi, a jak oglądałem ich spotkanie z Preszowem to dawno nie widziałem, takiej skuteczności, są bez formy.

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mikolów
ale jak wplynie wieksza kwota z niewiadomego zrodla to moga zaczac weszyc, czekam wlasnie za nowa karta

e. potrzebuje siano ale odpuszcze poczekam po co sobie problemy robic. A wiecie moze przy jakiej kwocie banki maja obowiazek zglosic do skarbowki danego klienta zeby go przeswietlili

ciocia pracuje w US i mówiła mi że przelewy od około 10 000 PLN są brane pod lupę

Gombos @2.5 ajjjjjj ale zaspałem z kursem, @4.5 przed chwilą szło łapać

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
myslalem ze wydawanie siana na kamerkach internetowych to jest najglupsza rzecz jaka mozna robic, ale widze ze sa jeszcze wieksze asy.

Na twitchu idą niekiedy bajońskie sumy, także na przyszłość nie będziesz zdziwiony :razz:

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Spotkanie underowe, ale linia dosyć niska więc może sie udać pokryć.Ruscy sami w sobie nie rzucają dużo bramek, nie są też na tyle zarysowanym faworytem by rzucić zbyt wiele. W dwóch pierwszych meczach LM nie byli faworytami i nie narzucali tempa meczu.Macedończycy z kolei są mocno underowi, a jak oglądałem ich spotkanie z Preszowem to dawno nie widziałem, takiej skuteczności, są bez formy.

ok dzięki, zobaczymy ;-)

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Reaction score
0
Punkty
0
ciocia pracuje w US i mówiła mi że przelewy od około 10 000 PLN są brane pod lupę
Gombos @2.5 ajjjjjj ale zaspałem z kursem, @4.5 przed chwilą szło łapać
po co, on zaraz się sam połamie i przegra ????

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na twitchu idą niekiedy bajońskie sumy, także na przyszłość nie będziesz zdziwiony :razz:

na kamerkach to ludzie na dupy se patrzą, wirtualnie ale patrza, a tu jaki jest cel przelewania tych pieniedzy ?

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Nie no bez jaj, pogralem drugi set Tsitsipasa przy 2-2 w gemach, przy 5-3 40-0 dla TsitsipasHiszpan skreczowal :/ i jak tu nie wierzyć w to że oni nie stawiaja na siebie?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na kamerkach to ludzie na dupy se patrzą, wirtualnie ale patrza, a tu jaki jest cel przelewania tych pieniedzy ?

Hmm, małe sumki rzędu kilku/kilkunastu $/innej waluty idą ze zwykłej sympatii do streamera. Tak jest w 99% przypadków, sam wiem po donacjach które przesyłam. Natomiast te masywne pochodzą od nadzianych i nie ma w tym większej filozofii.

kadoon 383

kadoon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sporting Gijon - Real Sociedad
jak w 15min w towarzyskim dają 1.75 na gola do ht, to trzeba pobierać ????

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
za chwilę kolejny sparing u szkopów: geje z St Pauli grają z Bremą, w poprzednich towarzyskim między sobą postrzelali: 4:1, 4:5

kadoon 383

kadoon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sporting Gijon - Real Sociedad
jak w 15min w towarzyskim dają 1.75 na gola do ht, to trzeba pobierać ????
✅
luźno, luźno ????

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ragz0 +1 Punkty
Status
Zamknięty.