P
531
szkopy są leniwe jak nie muszą grać to nie grają i w dodatku jest zimno i mokro :grin:
Tere beniamin blimsien 1-1
szkopy są leniwe jak nie muszą grać to nie grają i w dodatku jest zimno i mokro :grin:
Zagrałem over 51,5 na CL. Laik jestem, ale ruskie chyba szybko grają i kurs 2,10 więc dobry. H2h stare jak świat ale mimo wszystko 2 spotkania mega overowe. Co myślisz?
ale jak wplynie wieksza kwota z niewiadomego zrodla to moga zaczac weszyc, czekam wlasnie za nowa karta
e. potrzebuje siano ale odpuszcze poczekam po co sobie problemy robic. A wiecie moze przy jakiej kwocie banki maja obowiazek zglosic do skarbowki danego klienta zeby go przeswietlili
myslalem ze wydawanie siana na kamerkach internetowych to jest najglupsza rzecz jaka mozna robic, ale widze ze sa jeszcze wieksze asy.
Spotkanie underowe, ale linia dosyć niska więc może sie udać pokryć.Ruscy sami w sobie nie rzucają dużo bramek, nie są też na tyle zarysowanym faworytem by rzucić zbyt wiele. W dwóch pierwszych meczach LM nie byli faworytami i nie narzucali tempa meczu.Macedończycy z kolei są mocno underowi, a jak oglądałem ich spotkanie z Preszowem to dawno nie widziałem, takiej skuteczności, są bez formy.
po co, on zaraz się sam połamie i przegra ????ciocia pracuje w US i mówiła mi że przelewy od około 10 000 PLN są brane pod lupę
Gombos @2.5 ajjjjjj ale zaspałem z kursem, @4.5 przed chwilą szło łapać
Na twitchu idą niekiedy bajońskie sumy, także na przyszłość nie będziesz zdziwiony :razz:
towarzyski mecz, piłka nożna
Ingolstadt - Kickers Wurzburg
over 2,5 @2,3
mecz towarzyski u szkopów , 0:1 do przerwy i może będą coś się bawić, over 2,5 do gry, kurs fajny
ciocia pracuje w US i mówiła mi że przelewy od około 10 000 PLN są brane pod lupę
Gombos @2.5 ajjjjjj ale zaspałem z kursem, @4.5 przed chwilą szło łapać
na kamerkach to ludzie na dupy se patrzą, wirtualnie ale patrza, a tu jaki jest cel przelewania tych pieniedzy ?
Pamieta ktos jak rozliczają krecz w betano bo nie moge znalezc ?
Sporting Gijon - Real Sociedad
jak w 15min w towarzyskim dają 1.75 na gola do ht, to trzeba pobierać ????