>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wyplacanie z skrilla na konto bankowe troche ryzykowne co ?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
marcinmg +11 Punkty (taaa, wbija ci na chate na nastepny dzien o 6)
wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czemu Skrill to portfel internetowy. Z drugiej strony po co to robić, do skrilla jest karta.
ale jak wplynie wieksza kwota z niewiadomego zrodla to moga zaczac weszyc, czekam wlasnie za nowa karta
e. potrzebuje siano ale odpuszcze poczekam po co sobie problemy robic. A wiecie moze przy jakiej kwocie banki maja obowiazek zglosic do skarbowki danego klienta zeby go przeswietlili

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale jak wplynie wieksza kwota z niewiadomego zrodla to moga zaczac weszyc, czekam wlasnie za nowa karta

Bodaj do 5k e nikt tego nawet nie sprawdza. Zobacz sobie gdzieś w necie jest info bo to się zmienia. Tzn to też jest tak, że jak zrobisz 4x mniejsze po 3k np to już mogą się dowalić. Skrill to nie jest nieznane źródło. Nie wiem jak to interpretują przepisy, ale ze skrilla korzysta masa serwisów internetowych jako normalny środek płatności.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
klimat1g +1 Punkty (Dzięki za info o skrillu i wypłątach)
perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
towarzyski mecz, piłka nożna
Ingolstadt - Kickers Wurzburg
over 2,5 @2,3
mecz towarzyski u szkopów , 0:1 do przerwy i może będą coś się bawić, over 2,5 do gry, kurs fajny

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Byłem w banku i nie ma nic takiego... przecież jest mnóstwo ludzi którzy oferuję 10x takimi sumami na dzień.. jedyne osoby które złapali to te którę wydali bukmacherzy np bah, ale taki bet365 czy pinek nie wyda więc Ci nie udowodnij bo jak przesyłasz przez p24 to nie wiadomo skąd pochodzą i ci mogą ...

S 51

szewapxa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Scott Donaldson 2.80 Uni. Moim zdaniem szanse 50 na 50. który wystawi bile przegra ⛔

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Byłem w banku i nie ma nic takiego... przecież jest mnóstwo ludzi którzy oferuję 10x takimi sumami na dzień.. jedyne osoby które złapali to te którę wydali bukmacherzy np bah, ale taki bet365 czy pinek nie wyda więc Ci nie udowodnij bo jak przesyłasz przez p24 to nie wiadomo skąd pochodzą i ci mogą ...
Ustawa bankowa z tego co wiem to reguluje. Mają obowiązek raportowania każdego przelewu powyżej jakiejś kwoty bądź serii przelewów z danego konta na inne powyżej tej kwoty. Są nawet specjalne departamenty w banku się tym zajmujące. Inna sprawa to potem możliwość udowodnienia.
Z tego co wiem jest wyrok gdzie gość wygrał bo nie udowodnili mu że stawiał z terenu Polski. To samo tyczy się pokera online.
Poza tym jak ktoś codziennie operuje takimi kwotami to nie jest to dziwne, ale jak ktoś nagle to robi to wierzcie mi, że bank się zainteresuje takim gościem a tym bardziej US ????
Ale generalnie lepiej zawsze mimo to być ostrożniejszym just in case.

Status
Zamknięty.