>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Patrzcie jak naparzaja w NBL. Normlanie NBA lubie to ????
Mam over 194.5 a linia na live w polowie 2 kwarty 219 haha

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
On zaraz Ci odpowie, że zaraz skisniesz jak zobaczysz jego kolejne wygrane... co z tego jak wcześniej możesz pozbyć się całej swojej kasy na jego typach.

to jest dramat ????

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Dramat to jest granie betow które się tutaj pojawiaja. Przeciez ich jest tak dużo, w dodatku live, że nawet nie ma czasu na namysl czy faktycznie warto. Jesli to gracie, to podziwiam.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
lazzarov +10 Punkty (głupcy xd)
lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dramat to jest granie betow które się tutaj pojawiaja. Przeciez ich jest tak dużo, w dodatku live, że nawet nie ma czasu na namysl czy faktycznie warto. Jesli to gracie, to podziwiam.
Nie, ja tego nie gram. Ja obserwuje swoje zdarzenia i je obstawiam , a tu czasem korzystam z podpowiedzi do moich typów
Komentuje tylko to co napisał kolega

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
Myślę nad skrojeniem tripla na sety Agi, Aski i Rafała (wszystko Pekin). Ako 1,5 niemal. Można ryzykować?

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Grałeś te kartki w Paragwaju?

qowalsky6 29,6K

qowalsky6

Znawca
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grunberg
Brisbane vs MV na razie typowy mecz walki, zobaczymy co po przerwie. Nie zdziwi mnie remis w tym spotkaniu - teraz kurs ok. 2,5.

D 570

duff999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To drugi moment w meczu gdzie Zverev przegrywa 12 piłek z rzędu bez odpowiedzi.
Nie ma wielkich szans z tak biegającym i co najwazniejsze returnujacym dzis b dobrze Ferrerem.

H 902

hank

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wlkp
Spoko, ja też :p

Lubię grać katki, ale najlepiej to się na nich wychodzi na turniejach, w fazie pucharowej albo w ostatniej kolejce grupowej. A tak, to możesz dobrze kombinować, a i tak braknie, 4 do przerwy przecież były. Jestem więcej niż pewny, że jakby to był np. 1/4 Copa to spokojnie w końcówce by ktoś tą szóstą złapał.

Edmund fajny progres zanotował, da się oglądać tego chłopaka.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lubię grać katki, ale najlepiej to się na nich wychodzi na turniejach, w fazie pucharowej albo w ostatniej kolejce grupowej. A tak, to możesz dobrze kombinować, a i tak braknie, 4 do przerwy przecież były. Jestem więcej niż pewny, że jakby to był np. 1/4 Copa to spokojnie w końcówce by ktoś tą szóstą złapał.

Edmund fajny progres zanotował, da się oglądać tego chłopaka.

W tym meczu też chcieli złapać, tylko sędzia nie chciał dawać w drugiej połowie.

Status
Zamknięty.