>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [38]

Status
Zamknięty.
samarama 119

samarama

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jakie macie limity na kartki i rożne w forbecie na live teraz w Australii?
Ogladales wczoraj Arabia v Australie? Co sie stalo, ze sie zesralo i nie bylo 3 kartek? W pierwszej ciec pokazal 2 a w drugiej nie dal ani jednej...sprawdzilem tego gnojka z Uzbekistanu...pierwsza fota jaka zobaczylem to jego w usciskach z Blatterem wiec walek jakis musial byc ????

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogladales wczoraj Arabia v Australie? Co sie stalo, ze sie zesralo i nie bylo 3 kartek? W pierwszej ciec pokazal 2 a w drugiej nie dal ani jednej...sprawdzilem tego gnojka z Uzbekistanu...pierwsza fota jaka zobaczylem to jego w usciskach z Blatterem wiec walek jakis musial byc
były okazje w drugiej połowie na kartkę, ale jakby się zawiesił i sam pograł under
przyznam szczerze,że po 2 zółtych do przerwy byłem już praktycznie pewny

calanau 2,6K

calanau

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przyznam szczerze,że po 2 zółtych do przerwy byłem już praktycznie pewny
No ja tez wlasnie, jeszcze po tym jak Kangury strzelily na 1:2 to pomyslalem, ze lepiej nie moglo byc a tu taka lipa...szkoda ????

perek99 3,5K

perek99

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No ja tez wlasnie, jeszcze po tym jak Kangury strzelily na 1:2 to pomyslalem, ze lepiej nie moglo byc a tu taka lipa...szkoda
też pechowo, bo w 85 minucie kozojebca chciał przerwać kontrę i zrobił sanki, ale nie trafił ????
to by była pewna żółta ????

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
grasz te typy czy tak jak zizou podajesz bo nie masz co z czasem robic?

On zaraz Ci odpowie, że zaraz skisniesz jak zobaczysz jego kolejne wygrane... co z tego jak wcześniej możesz pozbyć się całej swojej kasy na jego typach.

Status
Zamknięty.