>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy na żywo - Dyskusja [32]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze spróbuję Hiszpanki Elsa/Liliana @3.50 bet365 są w dobrej formie i przy odrobinie szczęścia mogą sprawdzić niespodziankę.
Dzieki stary, pogralem 1 set, bo pomyslalem, ze jak maja cos ugrac to z pelnymi silami. 1 set 21:17 ✅✅✅ i zarobiony ????

mocce 192

mocce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile?!
Przecież Dundalk ograli BATE, wiem, że mecz meczowi nierówny, ale jaką potęga jest Legia, żeby wystawiać tak duże kursy na ich przeciwników. Może zrobię wyjątek i włożę w ten długoterminowy zakład trochę hajsu.
@1,16 Legia to qualify ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile?!

Przecież Dundalk ograli BATE, wiem, że mecz meczowi nierówny, ale jaką potęga jest Legia, żeby wystawiać tak duże kursy na ich przeciwników. Może zrobię wyjątek i włożę w ten długoterminowy zakład trochę hajsu.

Kursy dobrze wystawione. Gdyby byl jeden mecz do rozegrania , to można się zastanowić , ale mamy dwumecz i nie widzę zbytnio szans Dundalk z nawet tak słabą Legią. Warszawiacy juz grali w eliminacjach LM z amatorami z Irlandii (6:1 w dwumeczu) co pokazuje poziom ich pilki

mocce 192

mocce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja myślę że Legia awansuje róźnicą 1 bramki ;-)
ja tam mimo wszystko nie czuje tego zachwytu, pierwszy mecz na wyjeździe, jak Legia wywiezie slaby wynik to w rewanżu może byc słabo, presja, spina od początku, a wiemy jak się toczą takie mecze czasami ..

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
więcej niż Aleksandrow :cool:

Teneryfa serio 10 na 8 gra ?

właśnie ... WTF ?

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kursy dobrze wystawione. Gdyby byl jeden mecz do rozegrania , to można się zastanowić , ale mamy dwumecz i nie widzę zbytnio szans Dundalk z nawet tak słabą Legią. Warszawiacy juz grali w eliminacjach LM z amatorami z Irlandii (6:1 w dwumeczu) co pokazuje poziom ich pilki

Ale ci amatorzy są w środku tabeli, a Dundalk jest na pierwszym miejscu. Poza tym dalej nie widzę logiki. Cracovia przegrała w dwumeczu z macedonskim zespołem 4:1, przypominam, że Cracovia nie stoi aktualnie źle w naszej tabeli, jest wyżej od Legii. O czym to świadczy?

Jak dla mnie kursy są źle wystawione i nie zdziwię się, jeżeli Legioniści odpadną i będzie płacz narodowy :p z Trencinem to też tak ledwo ledwo awansowali, a Trencin w lidze Słowackiej ma po 4 kolejkach 3 porażki i 1 wygraną.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogladam gimnastyke mezczyzn, leci na tvp1. Myslalem, ze bedzie to pedalski sport a tutaj widze cos bardzo technicznego i niemozliwego do zrobienia! Oni walcza o medal. Ci z pistoletami pneumatycznymi tez ???? ???? gdzie tu rownosc

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zewszad ;)
haha to jest to ... obstawiać mecz w którym za minutę leci pierwsza czerwona kartka i trochę później wpadają jeszcze 3 ???? haha

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ogladam gimnastyke mezczyzn, leci na tvp1. Myslalem, ze bedzie to pedalski sport a tutaj widze cos bardzo technicznego i niemozliwego do zrobienia! Oni walcza o medal. Ci z pistoletami pneumatycznymi tez ???? ???? gdzie tu rownosc

Sorry, że kolejny offtop. Na AWFie gimnastyka to był mój ulubiony przedmiot, chociaż wcześniej myślałem, że to mega pedalska dyscyplina dla chłopaków z białymi podkoszulkami w spodniach.

aikman 460

aikman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jaki kurs byl na awans Górnika przy 0-2 z Legią orientuję się ktoś ??

Grac45 6,9K

Grac45

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Casal di Principe
Niemcy - Fidżi
Cały dzień czekania, krótka piłka. Pierwsze zdarzenie mocno - drugie na zasadzie jak pójdzie to będzie miło

Niemcy rejs 9 rożnych @
over 14 rożnych w całym meczu @ 6,00
(teraz mniej)
Bet365
Tak miało iść pierwotnie po załączeniu live, pozostał tylko drugi bet w grze pre.
Rożne 10-0
✅ i ⛔ z tego większego kursu

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jaki kurs byl na awans Górnika przy 0-2 z Legią orientuję się ktoś ??

Ja jak zamykałem to spojrzałem na kurs na zwycięstwo Legii i był dokładnie 1.035 - i w tym momencie pomyślałem sobie : &quot;kurcze, buki nie znają chyba polskiej ligi&quot;

ale jaki był na awans to nie mam pojęcia ????

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze spróbuję Hiszpanki Elsa/Liliana @3.50 bet365 są w dobrej formie i przy odrobinie szczęścia mogą sprawdzić niespodziankę.
✅ Jak na babki super mecz
Takie coś jeszcze na wieczór:
Gallay/Klug vs Hermannova/Slukova @1.72 bet365
Doppler/Horst
vs Binstock/Schachter @1.72 bet365
Bockermann/Fluggen vs Liamin/Barsouk @2.50 bet365

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dvsn +4 Punkty
madizks +7 Punkty
tomek80 5,6K

tomek80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Irl
Dundalk nie jest klubem amatorskim w Irlandii leje wszystkich. To malutka miescina moze z 10 tys. ludziuf. Legia dostanie baty na wyjezdzie.

Status
Zamknięty.